
Būs trīs jauni "Kārums" biezpiena sieriņu veidi
Jaunie biezpiena sieriņu veidi
Piena pārstrādes uzņēmums "Food Union" ir paziņojis par trīs jaunu "Kārums" biezpiena sieriņu veidu izveidi, kas ir ievērojams solis uz priekšu, sekojot globālajai tendencei samazināt cukura saturu pārtikas produktos.Innovācija un veselīga dzīvesveida pieeja
Jaunie biezpiena sieriņi saturēs par 30% mazāk cukura, kas ir lieliska ziņa tiem, kuri rūpējas par savu uzturu un veselību. Šis solis parāda uzņēmuma apņēmību pielāgoties patērētāju vajadzībām un tendencēm veselīgas ēšanas jomā.Bez laktozes – piemēroti plašam patērētāju lokam
Papildu ieguvums ir tas, ka jaunie "Kārums" sieriņi būs bez laktozes, nodrošinot iespēju tos baudīt arī cilvēkiem ar laktozes nepanesamību. Tas paplašina mērķauditoriju un veicina iekļaujošāku pieeju pārtikas produktiem.Uzņēmuma vīzija un tirgus tendences
"Food Union" cenas pieturēties pie veselīgas pārtikas ražošanas principiem, kas liecina par vīziju kļūt par nozīmīgu spēlētāju ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskajā tirgū. Ar jaunajiem biezpiena sieriņiem uzņēmums cer piesaistīt jaunākās paaudzes patērētājus, kas meklē gardus un veselīgus našķus.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit