• 2024. gada 16. septembris 11:30
  • NRA
  • 6

FOTO: pamatīgi novājējis eksministrs Nauris Puntulis

Vairāk foto skaties šeit

Iepriecinošs transformācijas stāsts

Vasaras sezonā ne tikai dabā ir notikušas pamanāmas pārmaiņas, bet arī Latvijas politiķu aprindās. Bijušais kultūras ministrs Nauris Puntulis ir kļuvis par žurnālistu Evijas Kalnbērzas materiāla varoni, kurā atklāta viņa ievērojamā novājēšana. Tajā šogad Puntulis pavadījis laiku aktyvi rūpējoties par savu veselību un fizisko formu.

Veselības un dzīvesveida izvēle

Puntulis norāda, ka viss sākās ar izlēmīgu apņemšanos mainīt dzīvesveidu. "Gadu gaitā es jutu, ka man ir jāveic izmaiņas. Kārtējās sportiskās aktivitātes un veselīgs uzturs kļuva par manu ikdienu," sacījis eksministrs intervijā izdevumā "Privātā Dzīve". Viņš stāsta, ka šī pārmaiņa ne tikai uzlaboja viņa fizisko formu, bet arī pozitīvi ietekmēja garastāvokli un emocionālo veselību.

Sabiedrības reakcija un atbalsts

Puntulis atzīmējis, ka sabiedrībā ir jūtams atbalsts attiecībā uz viņa jauno izskatu. Sociālajos tīklos sekotāji izsaka apbrīnu par viņa sasniegumiem, kā arī novērtē viņa atklātību par veselības jautājumiem. "Es jūtu, ka tas ir vairāk nekā tikai fizisks pārvērtības; tas ir dzīvesveida maiņa, kas iedvesmo arī citus," viņš piebilst.

Nākotnes mērķi un ambīcijas

Lai gan Puntulis ir pasludinājis, ka viņš joprojām ir ļoti aizņemts ar politisko darbību, viņš neizslēdz iespējas turpināt veicināt veselīgu dzīvesveidu un iedvesmot citus. "Man ir svarīgi dalīties ar savu stāstu un motivēt citus, kuri varētu saskarties ar līdzīgiem izaicinājumiem," viņš saka. Nauris Puntulis plāno organizēt pasākumus, kuros dalīsies ar saviem padomiem un pieredzi, mudinot sabiedrību pievērst uzmanību savai veselībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas