Šefpavārs Gordons Remzijs atklāj, kādu ēdienu nekad nepasūtītu restorānā
Gordons Remzijs dalās ar ēdienu pasūtīšanas noslēpumiem
Pazīstamais britu šefpavārs Gordons Remzijs, kurš iemantojis slavu ne tikai ar savām kulinārajām prasmēm, bet arī ar stingro attieksmi pret ēdienu kvalitāti, dalījies ar vērtīgiem padomiem, kā restorānā izdarīt labākās izvēles. Remzijs uzsver, cik svarīgi ir izvēlēties ēdienus, kas ir ne tikai gardi, bet arī pagatavoti no svaigākajām sastāvdaļām.Ko nekad nepasūtīt restorānā
Remzijs atklāja, ka ir viens konkrēts ēdiens, ko viņš nekad nepasūtītu restorānā – tas ir saldēts ēdiens. Šefpavārs uzskata, ka saldēti ēdieni bieži vien zaudē savu garšu un tekstūru, un tie nevienā restorānā nevar atšķirties no ātrās ēdināšanas piedāvājuma. Viņš stingri iesaka izvēlēties ēdienus, kas tiek gatavoti uz vietas, no sezonālām un vietējām sastāvdaļām.Ieteikumi gardāku ēdienu izvēlei
Remzijs arī ieteica dažus padomus, kā izvēlēties restorānus un ēdienus, kas patiešām izcelsies. Viņš piedāvā pievērst uzmanību ēdienkartei un tai, kas to veido – vai izmantotas vietējās sastāvdaļas, cik daudz ēdienu ir svaigi pagatavoti. Tādējādi varat palielināt iespēju, ka ēdiens būs kvalitatīvs un garšīgs.Secinājumi
Gordona Remzija padomi noteikti var palīdzēt rūdītai ēdienu baudītāju kopienai un ikvienam, kurš vēlas izjust labāko, ko restorāni var piedāvāt. Atcerieties – labāk izvēlēties svaigus un vietējus ēdienus, lai izvairītos no neveiksmīgām izvēlēm un nesaņemtu saldēto ēdienu, kas var sabojāt jūsu gastronomisko pieredzi.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit