12 elementāras krāsnī ceptu kartupeļu receptes piedevās svētku cepešiemRecepšu kolekcijas
Foto un virsraksts: Delfi

12 elementāras krāsnī ceptu kartupeļu receptes piedevās svētku cepešiem

Svētku noskaņas radīšana ar kraukšķīgiem kartupeļiem

Krāsnī cepti kartupeļi ir apbrīnojama piedeva svētku galda apdaiļošanai. Šie gardie un kraukšķīgie kumosi ir ne tikai viegli pagatavojami, bet arī lieliski papildina svētku cepešus. Arī tie lieliski sader ar dažādām mērcēm un salātiem, padarot svētkus vēl izsmalcinātākus. Šajā rakstā piedāvājam 12 vienkāršas receptes no "Tasty" krājumiem, lai jūs varētu izbaudīt šos delikateses viesību laikā.

1. Klasiskie cepti kartupeļi ar sāli un pipariem

Sagatavojiet piemērotus kartupeļus, sagrieziet tos augstāks un apberziet ar sāli un pipariem. Cepiet krāsnī līdz zeltaini brūnai krāsai. Šī recepte ir vispieprasītākā un visvienkāršākā, ko var pielāgot pēc savām vēlmēm.

2. Astoņkājis un garšaugi

Pievienojiet kartupeļiem dažādus svaigus garšaugus, piemēram, rozmarīnu vai timiānu, lai radītu aromātisku un atspirdzinošu garšu. Šis papildinājums uzsver cepeša izsmalcinātību un bagātinās jūsu svētku galdu.

3. Sierā cepti kartupeļi

Sajauciet rīvētu sieru ar kartupeļiem pirms cepšanas, lai iegūtu izcilu siera garšu. Iegūstiet kraukšķīgu cepeti ar izsmalcinātu sierīgu noti.

4. Pikanti kartupeļi ar čili

Ja vēlaties piedot nelielu asumu, pievienojiet kartupeļiem čili pulveri vai sagrieztus čili piparus. Šī recepte noteikti piesaistīs daudzus kulinārijas mīļotājus.

5. Citrusa aromāti

Pievienojiet kartupeļiem citrona vai apelsīna mizu, lai radītu svaigu noti. Šis variants būs ideāls tiem, kuri mīl citrusu garšas un vēlas atpūtināt garšas kārpiņas.

6. Mērce uz veseliem ķiplokiem

Neaizmirstiet par mērci! Cepiet veselos ķiplokus kopā ar kartupeļiem un pasniedziet ar jogurta vai majonēzes mērcēm. Šī kombinācija ir lielisks mūsu svētku ēdienu papildinājums.

7. Krāsnī cepti kartupeļi ar pipariem

Sagrieziet dažādus papriku veidus un sajauciet tos ar kartupeļiem pirms cepšanas, lai iegūtu krāsainu un garšīgu produktu. Šī recepte ir ne tikai garšīga, bet arī krāšņa.

8. Medus un sinepju marinēti kartupeļi

Izveidojiet marinādi no medus un sinepēm, iemarinējiet tajā kartupeļus un cepiet, lai iegūtu saldo-sāļo garšu kombināciju. Šis variants izcelsies uz svētku galda.

9. Tvaicēti kartupeļi ar dārzeņiem

Pievienojiet krāsnī ceptajiem kartupeļiem dārzeņu maisījumu, piemēram, burkānus un ziedkāpostus, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Šī kombinācija ir lieliska veselīgām izvēlēm.

10. Kartupeļi ar speķi

Sagrieziet speķi un pievienojiet to kopā ar kartupeļiem, lai iegūtu bagātīgu garšu. Šis piesātinātais variants ir piemērots svinīgākām svētku brīvdienām.

11. Kartupeļu biezeni ceptos sāļos

Veidojiet kartupeļu biezputru un cepiet to zeltainā krāsā. Tas būs klasisks ēdiens, kas iederēsies katrā svētku galdā.

12. Rieksti un garšaugi

Pievienojiet kartupeļiem sasmalcinātus riekstus un garšaugus pirms cepšanas. Šis variants piešķirs ne vienu, bet divas unikālas garšas, kas iepriecinās jūsu viesus.

Noslēgums

Krāsnī cepti kartupeļi ir ne tikai viegli pagatavojami, bet arī krāsaini un garšīgi. Šīs 12 receptes no "Tasty" krājumiem ļaus jums piešķirt svētku maltītēm jaunu dimensiju. Izmantojiet šos ieteikumus, lai radītu neaizmirstamu svētku atmosfēru un priecētu savus viesus ar gardām un unikālām piedevām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas