• 2024. gada 25. jūlijs 09:10
  • Delfi
  • 13

14. Saeimas deputātu mandātus iegūst Klotiņš un Stobova

Deputātu mandātu apstiprināšana

Saeima ceturtdien, 25. jūlijā, pieņēma lēmumu apstiprināt deputāta mandātu Jurģim Klotiņam no Nacionālās apvienības (NA) un Ilzei Stobovai no Latvijas Piederības vērtībām (LPV). Šis lēmums piešķir abiem politiķiem oficiālu statusu kā Saeimas deputātiem, und paaugstina viņu atbildību attiecībā uz Latvijas likumdošanas procesu.

Jurģis Klotiņš - Nacionālās apvienības pārstāvis

Jurģis Klotiņš ir pazīstams kā aktīvs Nacionālās apvienības (NA) biedrs, kurš jau iepriekš ir izrādījis interesi par jautājumiem, kas saistīti ar nacionālo identitāti un Latvijas kultūras saglabāšanu. Viņa mērķis ir turpināt strādāt pie politikas, kas atbalsta Latvijas pilsoņu intereses un stiprina nacionālo kopību.

Ilze Stobova - Latvijas Piederības vērtību pārstāve

Savukārt Ilze Stobova no LPV ir uzņēmusi pozitīvu pozīciju sociālo jautājumu risināšanā un ir aktīva pārstāve sabiedrības integrācijas jomā. Viņas mērķis ir veidot iekļaujošāku sabiedrību un veicināt demokrātisku dialogu starp dažādām iedzīvotāju grupām.

Savas misijas uzsākšana

Ar šo apstiprinājumu Klotiņam un Stobovai ir jāuzsāk aktīva darbība Saeimā. Viņiem būs jāstrādā pie likumprojektiem un jautājumiem, kas skar sabiedrību kopumā, kā arī jānodrošina, ka viņu vēlētāju intereses tiek pārstāvētas valdības darbībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas