• 2024. gada 25. jūlijs 07:47
  • NRA
  • 34

15 kultūras pasākumi līdz 2. augustam, apmeklējami bez maksas

Koncerti bez maksas

Līdz 2. augustam notiek vairāki aizraujoši koncerti, kurus var apmeklēt bez maksas. Šeit ir daži no vērtīgākajiem pasākumiem: - **Pilsētas parka koncerti**: Katru nedēļu piektdienās un sestdienās, pilsētas parkā notiek vietējo talantu koncerti. Iespēja izbaudīt dažādas mūzikas stilu kombinācijas, sākot no klasiskās mūzikas un beidzot ar mūsdienu rokmūziku. - **Jūrmalas pludmales festivāls**: Šajās brīvdienās Jūrmalā notiks pludmales mūzikas festivāls, kur uzstāsies vietējie mākslinieki. Pasākuma apmeklētāji varēs dzirdēt gan jaunākās dziesmas, gan vecās labās hiti.

Izstādes visiem gardēžiem

Ja māksla ir jūsu aicinājums, noteikti apmeklējiet šīs bezmaksas izstādes: - **Mākslas stūra galerijas izstādes**: Galerijā redzamas dažādas laikmetīgās mākslas izstādes, un katru mēnesi tiek rīkota jauna ekspozīcija. Līdz 2. augustam apmeklētāji var baudīt latviešu moderno mākslinieku darbus. - **Nacionālā mākslas muzeja vasaras programma**: Muzejs piedāvā bezmaksas ieeju katru ceturtdienu, un šajā laikā varēsiet apskatīt īpašas izstādes par Latvijas kultūras mantojumu un mākslas attīstību.

Kultūras festivāli»

Vasarā raito festivālu pulkā ir iespējams piedalīties bez maksas: - **Rīgas svētki**: Pilsētā norisināsies vairākas Rīgas svētku aktivitātes, kur katrs varēs atrast ko interesantu – vai tas būtu ielu māksliniekus, teātra izrādes vai tradicionālo mūziku koncertus. - **Kultūras dienas**: Šis pasākums, kas norisināsies vairākās Latvijas pilsētās, piedāvās radošas darbnīcas un teātra izrādes gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šeit ir iespēja iepazīt dažādus kultūras mantojuma aspektus.

Darbnīcas un citām aktivitātēm

Papildus koncertiem un izstādēm, ir iespēja piedalīties aizraujošās darbnīcās un aktivitātēs: - **Vasaras mākslas darbnīcas**: Rīgā un citur notiks interaktīvas darbnīcas, kurās varēsiet radīt paši savus mākslas darbus, pieaicinot vietējos māksliniekus par mentoriem. - **Grāmatu lasīšanas pasākumi**: Vietējās bibliotēkās notiks dažādi grāmatu lasījumi un diskusijas, kas veltītas jaunākajām grāmatām, kuru autori ir populāri savās jomās. Ņemot vērā šo pasākumu sarakstu, jūs noteikti varēsiet izbaudīt Latvijas kultūras piedāvājumu, neiztērējot nevienu centu. Plānojiet savu laiku un izmantojiet šo vasaru, lai izbaudītu visu labāko, ko kultūra var piedāvāt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas