19. augustā būs iespēja satikties ar atsevišķiem Latvijas OS dalībniekiem

Iespēja satikt Latvijas olimpiešus

Latvijas Olimpiskā komiteja aicina visus sporta līdzjutējus uz īpašu notikumu, kas norisināsies 19. augustā. Šajā dienā pie olimpiskā centra Rīgā no plkst. 17:00 līdz 20:00 tiks sniegta unikāla iespēja satikties ar sportistiem, kuri pārstāvēs Latviju Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Pasākuma mērķis

Šī tikšanās ir lieliska iespēja faniem un sporta entuziastiem tuvāk iepazīt savus mīļākos sportistus, uzdot jautājumus un uzzināt vairāk par viņu sagatavošanos gaidāmajām sacensībām. Latvijas olimpiskā komiteja rūpējas par to, lai sportisti un viņu atbalstītāji varētu veidot ciešākas saites, kas noteikti veicinās nacionālo kopības izjūtu pirms olimpiskā notikuma.

Pasākuma norise

Pasākums norisināsies olimpiskā centra Rīgā, kas uzskatāms par nozīmīgu sporta un kultūras centru Latvijā. Organizatori plāno dažādas aktivitātes, kas ļaus klātesošajiem pieredzēt olimpisko garu un atbalstīt savu komandu. Ieeja pasākumā ir brīva, un visi interesenti ir laipni aicināti.

Noslēgumā

19. augusts solās būt neaizmirstama diena visiem, kas mīl sportu. Iespēja tikties ar Latvijas olimpiskās delegācijas sportistiem ir ne tikai izdevība uzzināt vairāk par viņu veiksmēm un izaicinājumiem, bet arī veids, kā izrādīt atbalstu un līdzjūtību mūsu sportistiem pirms svarīgajiem startiem Parīzē. Neaizmirstiet ieplānot šo dienu savā kalendārā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas