360TV: Esam saņēmuši skaudru ziņuReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:43
  • NRA
  • 3

360TV: Esam saņēmuši skaudru ziņu

Neiepriecinošā ziņa no 360TV

360TV, Latvijas televīzija, ir dalījusies ar skumjām ziņām savā sociālajā vietnē "Facebook". Viņi informējuši par to, ka Nārbuļu dzimtas mājas, kurās tika filmēta populārā televīzijas sērija "Likteņa līdumnieki", ir cietušas no nopietna postījuma.

Nārbuļu dzimtas māju liktenis

Saskaņā ar 360TV sniegto informāciju, Nārbuļu dzimtas mājas, kas ir kļuvušas par pazīstamu vietu ne tikai sērijas fanu vidū, ir piedzīvojušas nelabvēlīgu attieksmi no laika un apstākļiem. Līdz ar to, šī vieta, kas kalpojusi par fonu vairākiem emocionāliem un interesantiem brīžiem seriālā, tagad atrodas dramatiskā stāvoklī.

Sabiedrības reakcija

Sociālajos tīklos jau izpaudušās skatītāju un fanu reakcijas uz šo ziņu. Daudzi ir izteikuši nožēlu par Nārbuļu māju likteni un pauduši vēlmi palīdzēt saglabāt šo kultūras mantojumu. Ir izveidotas diskusijas par iespējamiem risinājumiem, kā varētu atjaunot un saglabāt šo vēsturisko vietu.

360TV un vietējā kopiena

360TV aicina visus interesentus un vietējos iedzīvotājus piedalīties māju saglabāšanas iniciatīvās. Sabiedrība tiek mudināta izteikt savas domas un atbalstu, lai kopīgi meklētu veidus, kā nodrošināt Nārbuļu dzimtas māju nākotni un saglabāt tās nozīmību Latvijas kultūrā un vēsturē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas