40+5 miljoni: Itālijas pamatsastāva aizsargs Kalafjori pievienosies "Arsenal"

Itālijas futbolista pāreja uz Londonu

Lieliskas ziņas futbolu mīlošajiem tika izplatītas šodien, kad Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" oficiāli paziņoja par vienošanās noslēgšanu ar Itālijas klubu "Bologna" par talantīgā aizsarga Rikardo Kalafjori pāreju. Šī darījuma vērtība ir 40+5 miljoni eiro, kas liecina par "Arsenal" apņēmību ieguldīt jaunos un talantīgos spēlētājos.

Kalafjori: Jaunais aizsargu talants

Rikardo Kalafjori, 22 gadus vecais futbolists, ir guvis ievērojamu atzinību par savām spēgamingām Itālijas Serie A, kur viņš ir demonstrējis izcilas aizsardzības prasmes un spēju spēlēt augstā līmenī. Viņa pievienošanās "Arsenal" noteikti paaugstinās komandas aizsardzības līmeni un sniegs jaunu dinamiku, ko treneris Mikel Arteta noteikti novērtēs.

Mediķu pārbaude un līguma parakstīšana

Līdz šim brīdim palikuši tikai divi soļi līdz oficiālai Kalafjori pievienošanai "Arsenal". Vispirms viņam jāiziet medicīniskās pārbaudes, kas ir standarta procedūra šādās pārejās, un pēc tam sekos līguma parakstīšana. Ja viss ritēs gludi, Kalafjori drīz varēs pievienoties komandas treniņiem un sākt gatavoties jaunajai sezonai.

Skatoties nākotnē

Šis darījums ir solīgs solis gan "Arsenal", gan Kalafjori karjerai. Klubs cer, ka šis jaunais aizsargs varētu kļūt par vienu no līderiem aizsardzībā un palīdzēt komandai sasniegt mērķus gan vietējā līgā, gan starptautiskajos turnīros. Futbola fani ar nepacietību gaida Kalafjori debiju Londonā, un cer, ka viņš iepriecinās ar savām spēlēm "Emirates" stadionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas