• 2024. gada 11. jūlijs 07:45
  • NRA
  • 10

5 stila kļūdas, kas liek izskatīties vecākai par saviem gadiem

1. Nekorekti izmēri

Viena no biežākajām kļūdām, kas liek izskatīties vecākai par saviem gadiem, ir nepareizi izvēlēti apģērba izmēri. Pārāk liels vai pārāk mazs apģērbs var izskatīties nelabvēlīgi un liek izskatīties nekārtīgai un vecākai.

2. Pelēks un vienmuļs apģērbs

Ja jums patīk vienkāršība un minimalisms, tas nav jāsasaista ar pelēkiem un vienmuļiem apģērbiem. Pārāk vienkrāsains un pliktainis apģērbs var neievērojotī gariem un lieki paredzamiem.

3. Pārāk vestītes stila izvēle

Vestītes var būt ļoti eleganta apģērba daļa, tomēr, ja tā ir nepareizi izvēlēta vai nav saskaņota ar pārējo apģērbu, tā var padarīt jūs vecākas nekā esat. Izvēlieties labi izstrādātu vestīti, kas piestāv jūsu stilam un figūrai.

4. Pārāk liela un smalka aksesuāru izmantošana

Parāsdamies ar pārāk lielu un smalku aksesuāru var izskatīties kā mēģinājums paslēpt savu vecumu. Izvēlieties mazlietējamus un piemēroti lietotus aksesuārus, kas papildina jūsu tēlu, nevis dominē pār to.

5. Vecmodīga apģērba izvēle

Izvēloties apģērbu, kas atstājis modes miļotā bērnībā, jūs ne tikai izskatīsieties vecāka par saviem gadiem, bet arī varēsiet izskatīties smieklīgi. Sekojiet jaunākajām modes tendencēm, bet neatradinieties no savas personiskās gaumes un stila.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas