• 2024. gada 21. augusts 18:02
  • TV3
  • 8

650 zirgspēku dzirksts. Ar ko izceļas Hyundai Ioniq 5 N?

Hyundai Ioniq 5 N – jaudīgs elektriskais auto

Hyundai Ioniq 5 N ir jaunākā korejiešu automobiļu ražotāja ambiciozākais projekts, kas apvieno ekoloģiju ar milzīgu jaudu. Šis elektriskais SUV ir aprīkots ar diviem dzinējiem, kas kopā attīsta iespaidīgus 650 zirgspēkus. Ar šādu jaudu Hyundai Ioniq 5 N izceļas ne tikai ar veiktspēju, bet arī ar savu modernu un pievilcīgu dizainu.

Veiktspēja, kas pārsteidz

Ioniq 5 N spēj sasniegt simts kilometru stundā tikai 3,5 sekundēs. Tas padara to par vienu no ātrākajiem automobiļiem savā klasē. Šāda veiktspēja ir nepieciešama, lai apmierinātu mūsdienu autovadītāju vajadzības un sagaidītu ikviena uztraukumu par elektrisko transportlīdzekļu sniegumu.

Cena un pieejamība

Tomēr šī veiktspēja nāk ar cenu. Hyundai Ioniq 5 N tiks piedāvāts par 78 900 eiro, kas var izrādīties izaicinājums daudziem potenciālajiem pircējiem. Tomēr, ņemot vērā piedāvātās tehnoloģijas un veiktspēju, tas var būt pamatots ieguldījums.

Auto ziņās: izmēģinājums ar Skandi Motors

Raida "Auto ziņas" plāno izmēģināt šo jauno modeli kopā ar Skandi Motors, sniedzot iespēju pārliecināties par tā veiktspēju un īpašībām. Tas būs lielisks veids, kā uzzināt vairāk par šo automobili un tā sniegtajām iespējām ikdienas lietošanā. Jaunais Hyundai Ioniq 5 N solās būt ne tikai moderns, bet arī piedzīvojumu risinājums tiem, kas meklē jaunus izaicinājumus aiz stūres.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas