• 2024. gada 12. jūlijs 09:06
  • Delfi
  • 9

76 miljardi dolāru 11 gados – NBA jaunais translāciju līgums audzēs spēlētāju atalgojumus

NBA noslēdz jaunu līgumu par translācijām

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) tuvākajā laikā noslēgs jaunu, ļoti ienesīgu darījumu par savu spēļu translācijām. Saskaņā ar informāciju no ESPN, šis darījums ļaus NBA kāpināt savas spēlētāju atalgojumus vēl vairāk nākamo 11 gadu laikā.

76 miljardu dolāru vērtīgs darījums

Jaunais translāciju līgums, kuru NBA noslēgs ar mediju uzņēmumu, tiek prognozēts sasniegt apbrīnojamo summu - 76 miljardi dolāru nākamo 11 gadu laikā. Šī darījuma ietvaros NBA spēles tiks pārraidītas pa dažādiem kanāliem visā pasaulē, tā nodrošinot lielāku plašsaziņas līdzekļu klātbūtni un reklamētāju interesi.

Lielāki spēlētāju atalgojumi gaidāmi

Ar šo jauno translāciju līgumu NBA ne tikai palielinās savus ienākumus, bet arī veicinās spēlētāju atalgojumu pieaugumu. Lielāka medijsaturs un reklāmas iespējas nozīmēs papildus ienākumu plūsmu pie komandu un galvenokārt - pie spēlētājiem. Visbeidzot, šis jaunais NBA translāciju līgums ir solis uz priekšu ne tikai sporta industrijā, bet arī plašsaziņas līdzekļu un reklāmas jomā. Tas nodrošinās satriecošus skatītāju skaitus un atbalstu visā pasaulē, kā arī izcilus ienākumus gan NBA organizācijai, gan pašiem spēlētājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas