Ādažu militārajā bāzē norisinās «Berešu maršs» – ne tikai fizisks, arī mentāls pārbaudījums
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 19:53
  • LSM
  • 5

Ādažu militārajā bāzē norisinās «Berešu maršs» – ne tikai fizisks, arī mentāls pārbaudījums

Tradicionālais «Berešu maršs» sācies Ādažu militārajā bāzē

Ne tikai fizisks, bet arī mentāls pārbaudījums – tradicionālais vingrinājums "Berešu maršs" ir oficiāli sācies Ādažu militārajā bāzē. Šis unikālais pasākums pulcē karavīrus no visas Latvijas, kuriem noteikti jāpierāda ne tikai fiziskā izturība, bet arī psiholoģiskā noturība.

50 kilometru garā distance un daudzveidīgi uzdevumi

Vingrinājuma laikā karavīriem ir jāveic aptuveni 50 kilometru gara distance, izpildot dažādus izaicinājumus, kas pārbauda viņu spējas un apņēmību. Šie uzdevumi ir izstrādāti tā, lai testētu komandas darbu, stratēģisko domāšanu un spēju pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

Apbalvojums - smilšu krāsas berete

Par centību un izturību karavīri finišā saņem īpašu apbalvojumu – smilšu krāsas bereti, kas simbolizē ne tikai panākumus, bet arī piederību militārajam kopienai. Šī berete ir ne tikai apzīmējums, bet arī gods, ko iegūst vienīgi visizturīgākie un apņēmīgākie karavīri.

Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma» seko karavīru gaitām

Notikumu gaitai «Berešu maršā» līdzi seko Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma", sniedzot skatītājiem rūpīgu reportāžu par šo izaicinošo pasākumu. Raidījuma komanda dokumentē karavīru centienus un grūtības, kā arī viņu emocionalo pārdzīvojumu procesus, tādējādi radot plašāku izpratni par militārā dienesta izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas