• 2024. gada 16. septembris 19:20
  • NRA
  • 4

Aicina pieteikties dziesmu rakstīšanas nometnei "RigaLive"

Par nometni "RigaLive"

Latvijas Mūzikas attīstības biedrība, pazīstama kā “Music Latvia”, aicina talantīgus mūziķus, dziesmu tekstu autorus, izpildītājus, komponistus un producentus pieteikties dalībai desmitajā dziesmu rakstīšanas nometnē “RigaLive”. Šī nozīmīgā notikuma datumi ir no 12. līdz 14. novembrim, un tas norisināsies Rīgā, pulcējot muzikālos prātus no visas valsts.

Kāpēc piedalīties?

“Sadarbība ir radošuma avots. "RigaLive" nometne piedāvā unikālu iespēju apvienot dažādu mūzikas jomu pārstāvjus, veidojot ilgstošas profesionālās attiecības un veicinot muzikālo inovāciju,” uzsver nometnes organizatori. Šī ir lieliska iespēja mūziķiem iegūt jaunus kontaktus, kopā strādājot pie oriģinālām dziesmām un daloties ar idejām.

Dalības nosacījumi un pieteikšanās

Lai pieteiktos dalībai nometnē "RigaLive", interesentiem jāaizpilda pieteikuma forma, kas pieejama "Music Latvia" mājaslapā. Dalība ir atvērta visiem, kuri strādā mūzikas industrijā, un ir vēlme attīstīt savas prasmes, kā arī piedalīties radošajā procesā. Pieteikšanās termiņš ir līdz 1. novembrim, tāpēc steidzieties, lai nepalaistu garām šo lielisko iespēju!

Noslēgums

Desmitā dziesmu rakstīšanas nometne “RigaLive” solās būt neaizmirstams pasākums, kurā piedalīsies radoši prāti un izveidos jaunas muzikālas kompozīcijas. Šī ir lieliska iespēja ne tikai attīstīt savas prasmes, bet arī kļūt par daļu no Latvijas mūzikas ainavas. Mūziķi, ņemiet vērā datumus, un piesakieties savam radošajam ceļojumam jau šodien!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas