• 2024. gada 16. septembris 21:44
  • JAUNS.LV
  • 5

"airBaltic" "Bloomberg TV" intervijā uzsver turpmākās izaugsmes plānus

airBaltic prezidenta intervija Bloomberg TV

Šodien Latvijas lidsabiedrības airBaltic prezidents un izpilddirektors piedalījās Bloomberg TV raidījumā "The Pulse with Francine Lacqua" (Pulss ar Fransīnu Lakvu). Intervijas laikā tika izteikti svarīgi viedokļi par lidsabiedrības nākotnes plāniem un tās nostāju tirgus vidē.

Izaugsmes plāni un flotes paplašināšana

Intervijas centrā bija jautājumi par airBaltic turpmākās izaugsmes plāniem. Uzņēmums plāno paplašināt savu floti, lai labāk apmierinātu pieaugošo pasažieru pieprasījumu. Lidsabiedrība apzinās globālo aviācijas tirgus dinamiku un ir apņēmības pilna ieguldīt jaunos lidmašīnu modeļos, kas nodrošinās efektīvāku un ilgtspējīgāku darbību.

Potenciālais IPO

Viena no intervesijas intrigu tēmām bija iespēja, ka airBaltic varētu apsvērt sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO). Šis solis varētu sniegt uzņēmumam papildu līdzekļus turpmākai izaugsmei un attīstībai, kā arī palielināt tā redzamību un prestižu starptautiskajā tirgū. Uzņēmuma vadība uzsvēra, ka šo iespēju aplūkos atbilstoši tirgus apstākļiem un uzņēmuma attīstības gaitai.

Nākotnes perspektīvas

Lidsabiedrības airBaltic nākotnes perspektīvas izskatās pozitīvas, ņemot vērā plānotās investīcijas flotes paplašināšanā un iespējamo IPO. Ar mērķi nostiprināt savu pozīciju reģiona aviācijas nozarē, airBaltic turpinās strādāt pie jaunu maršrutu izstrādes un pasažieru apkalpošanas uzlabošanas. Intervētais vadītājs uzsvēra, ka airBaltic apņēmība un uzdevums ir turpināt izaugsmi un nodrošināt saviem klientiem kvalitatīvu pakalpojumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas