Aizkulišu foto: pašmāju spriedzes seriāla "Tunelis" ceturtās sezonas filmēšanaSeriāli
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 1. augusts 10:37
  • TV3
  • 22

Aizkulišu foto: pašmāju spriedzes seriāla "Tunelis" ceturtās sezonas filmēšana

Vairāk foto skaties šeit

Seriāla "Tunelis" popularitāte un vienreizējais sižets

Latvijas televīzijas skatītājiem ir labi zināms, ka oriģināls seriāls "Tunelis" ir kļuvis par īstu fenomenu kopš tā debijas. Ar nevainojamiem sižeta pavērsieniem un aizraujošām cietuma intrigām, šis seriāls ir ne tikai izklaidējis skatītājus, bet arī raisījis diskusijas par svarīgām sociālām tēmām. Mīlestība un cilvēku dzīvesstāsti, kas saplūst brīžos starp spriedzēm, ir nodrošinājuši, ka "Tunelis" paliek aktuāls un interesants visu sezonu garumā.

Ceturtās sezonas filmēšana Lietuvā un Latvijā

Šobrīd aktīvi norisinās ceturtās sezonas filmēšana, kas norisinās gan Lietuvā, gan Latvijā. Šī jaunā sezona solās iepriecināt fanus ar vēl nebijušu spriedzi un jauniem sižeta pavērsieniem. Filmēšanas komanda ir apņēmusies saglabāt seriāla raksturīgo noskaņu, vienlaikus introducējot jaunus tēlus un izaicinājumus, kas varētu piešķirt vēl nebijušu dinamiku stāstījumam.

Aizkulišu foto un fanu gaidas

Tā kā filmēšana rit pilnā sparā, ir iznākusi vairākas aizkulišu fotogrāfijas no seriāla uzņemšanas procesiem. Fani sociālajos tīklos dalās ar sajūsmu par redzēto, un spriež par iespējamiem sižeta pavērsieniem, kas sola aizrautigumu un intrigu. Arvien vairāk skatītāju gaida iekļūšanu jaunajā sezonā, cerot, ka tajā būs vēl vairāk notikumu un pārsteigumu, kas iepriecinās šī seriāla piekritējus.

"Tunelis" atgriezīsies šoruden

Fanosienu un ziņošanas entuziastu prieks ir apstiprināts - ceturtā sezona būs pieejama Go3 televīzijā jau šoruden. Ar jauniem personāžiem un vēstījumiem, kas risināsies pazīstamajā cietuma vidē, skatītājiem būs iespēja piedzīvot vēl nebijušas emocijas un stāstus. Līdz ar to, "Tunelis" turpinās savu ceļu uz Latvijas televīzijas vēsturi kā viens no izcilākajiem oriģinālseriāliem, kas ir iekarojis skatītāju sirdis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas