• 2024. gada 16. septembris 11:28
  • Diena
  • 6

Aizliedz izmantot vairākas ēdināšanas nozarē pielietotās JTECH an HME Company peidžeru sistēmas

Neatbilstību konstatēšana

VAS "Elektroniskie sakari" ir paziņojusi par vairāku "JTECH an HME Company" ražoto peidžeru sistēmu modeļu neatbilstībām, kas radījusi bažas par to drošību un lietošanas iespējamību. Šīs neatbilstības ir saistītas ar radioiekārtu darbību, kas būtiski var ietekmēt ēdināšanas nozares kvalitāti un pakalpojumu sniegšanu.

Aizliegums izmantot peidžeru sistēmas

Ņemot vērā konstatētās neatbilstības, "Elektroniskie sakari" ir pieņēmuši lēmumu par aizliegumu izmantot šīs peidžeru sistēmas visā Latvijas teritorijā. Šis lēmums ir spēkā, kamēr tiks novērstas visas konstatētās problēmas, nodrošinot, ka sistēmas atbilst visiem nepieciešamajiem standartiem.

Ietekme uz ēdināšanas nozari

Peidžeru sistēmas ir būtiski rīki ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā, jo tās nodrošina ātru un efektīvu komunikāciju starp personālu un viesiem. Aizliegums lietot šos rīkus var radīt būtiskas problēmas uzņēmumiem, kas pieturas pie šādas tehnoloģijas, tādējādi ietekmējot gan darba efektivitāti, gan klientu apmierinātību.

Atbilde no uzņēmuma JTECH an HME Company

JTECH an HME Company līdz šim nav sniedzis oficiālu paziņojumu par veikto lēmumu, taču nozares eksperti uzskata, ka uzņēmumam būs nepieciešams steidzami risināt konstatētās neatbilstības un nodrošināt, lai to ražotās ierīces atbilstu Latvijas regulējošajiem standartiem.

Nākotnes soļi

Kā norādījuši "Elektroniskie sakari", turpmākie soļi attiecībā uz aizliegumu un neatbilstību novēršanu ir atkarīgi no JTECH an HME Company reakcijas un veiktajām izmaiņām. Šajā laikā ēdināšanas nozares uzņēmumiem būs jāmeklē alternatīvi risinājumi, lai nodrošinātu savas darbības nepārtrauktību un kvalitāti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas