• 2024. gada 16. septembris 18:39
  • NRA
  • 4

Akcijā aicina sūtīt rotaļlietas Bērnu slimnīcas pacientiem

Akcija "Sūti drosmi ar Omniva"

Sūtījumu piegādes uzņēmums "Omniva" ir uzsācis īpašu akciju, kuras mērķis ir atbalstīt Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu (BKUS) un ar tās palīdzību sniegt prieku bērniem, kuri atrodas ārstēšanās procesā. Sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu tiek organizēta iniciatīva "Sūti drosmi ar Omniva", kas aicina iedzīvotājus ziedot rotaļlietas pacientu pieredzes projektam "Drosmes kaste".

Bērnu slimnīcas pacienta pieredzes projekts "Drosmes kaste"

Projekts "Drosmes kaste" ir izveidots ar mērķi sniegt bērniem emocionālu atbalstu un iedrošinājumu grūtos brīžos, kad slimnīca kļūst par viņu pagaidu mājām. Rotaļlietas ir svarīgs elements šo bērnu attieksmes un garastāvokļa uzlabošanā, tādēļ katra ziedotā rotaļlieta palīdzēs radīt priecīgākus un cerīgākus mirkļus. Akcija norisināsies līdz 16. oktobrim.

Kā piedalīties akcijā?

Lai piedalītos akcijā, iedzīvotāji aicināti sūtīt jaunas un kvalitatīvas rotaļlietas uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu. "Omniva" nodrošinās bezmaksas piegādi, tādēļ ikviens var viegli piedalīties šajā labdarības pasākumā. Visi uzsūtot rotaļlietas ir aicināti izmantot iespēju iepriecināt bērnus un radīt viņiem daudzus prieka brīžus.

Par Bērnu slimnīcas fondu

Bērnu slimnīcas fonds ir organizācija, kas nodrošina finansiālu un materiālu atbalstu Bērnu slimnīcai, palīdzot nodrošināt labākus apstākļus mazajiem pacientiem. Šī fonda misija ir izveidot drošu, siltu un atbalstošu vidi, kurā katrs bērns var justies mīlēts un saprasts. Akcija "Sūti drosmi ar Omniva" ir vēl viens solis šī mērķa sasniegšanā. Piedaloties šajā akcijā, ikviens var sniegt savu ieguldījumu, palīdzot radīt cerību un prieku Bērnu slimnīcas pacientiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas