Āķis kā vienīgais pretendēs uz nākamo termiņu Riteņbraukšanas federācijas prezidenta amatāRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Āķis kā vienīgais pretendēs uz nākamo termiņu Riteņbraukšanas federācijas prezidenta amatā

Sandis Āķis kā vienīgais kandidāts uz prezidenta amatu

Sandis Āķis, kurš līdz šim ir vadījis Latvijas Riteņbraukšanas federāciju, ir paziņojis par vēlmi turpināt darbu šajā amatā uz atkārtotu termiņu. Āķis ir ieguvis pieredzi un autoritāti sporta jomā, kas varētu palīdzēt turpināt federācijas attīstību un veicināt riteņbraukšanas popularitāti valstī.

Pārējie pretendenti uz padomes vietām

Kamēr uz prezidenta amatu izvirzīts tikai Sandis Āķis, federācijas padomei ir seši pretendenti, kuriem ir saistītas saistības ar riteņbraukšanas sportu. Šie cilvēki sola aktīvi piedalīties federācijas darbībā un veicināt sporta attīstību Latvijā, tomēr konkurence varētu būt sīva.

Vēlēšanu detalizācija

Vēlēšanas notiks 7. novembrī pulksten 11:30 “Wellton Riverside SPA Hotel” konferenču zālē. Šī ir izšķiroša diena ne tikai Sandim Āķim, bet arī visiem riteņbraukšanas entuziastiem, jo no šīm vēlēšanām lielā mērā būs atkarīga federācijas nākotne un attīstības plāni.

Noslēguma dome

Kā turpinās federācijas vadība un kādi būs nākamie soļi riteņbraukšanas popularizēšanā Latvijā, to uzzināsim jau pēc vēlēšanām. Āķis un pārējie padomes kandidāti gatavojas aktīvai diskusijai par nākotnes mērķiem un plāniem, kas solās būt aizraujoši un nozīmīgi visai sporta kopienai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas