Ančeloti nesatraucas par Vinisiusa iespējām pārcelties uz Saūda Arābiju

Ančeloti: Sarunās nav runāts par pārcelšanos uz Saūda Arābiju

Čempionu līgas uzvarētājas un Spānijas čempiones Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti nesen intervijā izteicies par Brazīlijas futbolista Vinisiusa Juniora nākotni. Lai gan ir baumas par iespēju, ka Vinisiuss varētu pārcelties uz Saūda Arābiju, Ančeloti uzsvēra, ka šis jautājums viņu sarunās ar futbolistu nav bijis apspriests.

Spiediens no Saūda Arābijas klubu puses

Līdz ar Saūda Arābijas klubu steigšanos piedāvāt lielus līgumus pasaules futbolistiem, šāda veida spekulācijas par Vinisiusa pārcelšanos nav pārsteigums. Šie klubi ir kļuvuši par jauniem galamērķiem daudziem talantīgiem spēlētājiem, taču Ančeloti uzskata, ka Vinisiuss ir apmierināts ar savu vietu "Real" komandas sastāvā.

Vīzija par nākotni Madridē

Ančeloti uzsvēra, ka Vinisiuss ir ļoti svarīgs spēlētājs "Real" sistēmā, un viņa attieksme un darbs laukumā pierāda, ka viņš ir ieguldījis savus spēkus komandas labā. Šobrīd fokuss tiek likts uz sezonas atlikušajiem mačiem, un treneris ir pārliecināts par Brazīlijas talanta potenciālu attīstīties Madrides klubā.

Secinājums

Lai gan baumas par Vinisiusa pārcelšanos uz Saūda Arābiju turpinās, Ančeloti skaidri norādījis, ka šis jautājums nav aktuāls un viņš neplāno, lai spēlētājs pamestu Madridu. Cita starpā, šāda nostāja apliecina treneru atbalstu un uzticēšanos jaunajam talantam, kas turpinās attīstīties viens no Eiropas prestižākajiem klubu rindās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas