Anglijas izlasē un "Liverpool" spēlējušais Kerols pievienojas Francijas ceturtās līgas klubam "Bordeaux"Futbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Anglijas izlasē un "Liverpool" spēlējušais Kerols pievienojas Francijas ceturtās līgas klubam "Bordeaux"

Endija Kerola pāreja uz Bordo

Bijušais Anglijas futbola izlases uzbrucējs Endijs Kerols ir pievienojies Francijas ceturtās līgas klubam "Girondins de Bordeaux", trešdien oficiāli apstiprināja klubs. Šī pāreja ir būtisks solis 34 gadus vecā futbolista karjerā, kas iepriekš piedalījās augstākajā līgā, spēlējot tādās komandās kā "Liverpool" un Anglijas nacionālā izlase.

Kerola karjera un sasniegumi

Kerols ir pazīstams ar savu īpatnējo spēles stilu, kas iekļauj fiziskumu un gaisa spējas. Viņa karjera ir bijusi pilna ar lieliem sasniegumiem, tostarp SPAL un Premier League tituliem. Savas karjeras laikā viņš ikreiz ir bijis augsta līmeņa uzbrucējs, un šobrīd Bordo komandā viņš centīsies turpināt gūt panākumus.

Bordo kluba izaicinājumi ceturtajā līgā

Girondins de Bordeaux, kas agrāk bija viens no Spānijas futbola līgas, tagad sastopas ar izaicinājumiem ceturtajā līgā, centoties atgūt iepriekšējo slavu. Klubam ir nepieciešams pieredzējis spēlētājs, lai nostiprinātu uzbrukuma līniju un uzlabotu sniegumu, un Kerola ieradums ir solis pareizajā virzienā.

Komentāri un nākotnes perspektīvas

Kerols atzina, ka ir priecīgs par jauno izaicinājumu un cer gūt panākumus ar Bordo. Paredzams, ka viņš būs svarīgs komandas elements un palīdzēs stabilizēt spēli. Futbola eksperti un līdzjutēji ar nepacietību gaida, kādi būs Kerola nākotnes panākumi šajā jaunajā piedzīvojumā Francijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas