Apelsīnu siera kūka bez cepšanasVirtuvē
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 28. jūlijs 20:00
  • NRA
  • 29

Apelsīnu siera kūka bez cepšanas

Garda desertu mīlētājiem

Apelsīnu siera kūka bez cepšanas ir ideāls deserts, kuru iepriecinās ikviens saldo ēdienu mīļotājs. Šī vieglā un krēmīgā kūka ne tikai izskatās lieliski, bet arī apbur ar savu intensīvo apelsīnu garšu. Ja meklējat recepti, kas ir ātra un vienkārša, šī ir tieši jums!

Receptes pagatavošanas laiks

Laba ziņa ir tā, ka šīs siera kūka pagatavošana aizņems tikai 40 minūtes. Tas ļauj jums ātri un viegli sagatavot desertu viesībām vai vienkārši pēc garšīga vakariņām. Izmantojot dažas pamata sastāvdaļas, jūs iegūsiet gardu saldumu, kas noteikti iepriecinās gan jūs, gan jūsu tuvākos.

Sastāvdaļas

Lai pagatavotu apelsīnu siera kūku, jums būs nepieciešams: - 200 g tālākā zemē ceptu cepumu - 100 g izkausēta sviesta - 400 g biezpiena vai krēmsiera - 250 ml skābpiena vai krējuma - 150 g cukura - Sula un miziņa no 2 apelsīniem - 10 g želatīna Šie vienkāršie un viegli pieejamie produkti nodrošinās jūsu kūkai neaizmirstamu garšu un tekstūru.

Pagatavošana

1. Pirmkārt, sagatavojiet biskvītus, sasmalcinot tos un sajaucot ar izkausētu sviestu. Ielieciet maisījumu kūkas formā un izlīdziniet ar karoti. 2. Nākamajā solī sajauciet biezpienu vai krēmsieru ar cukuru, apelsīnu sulu un miziņu. Pievienojiet skābās vielas un rūpīgi samaisiet. 3. Karsējiet želatīnu ūdens peldē, līdz tas izšķīst, un pievienojiet to biezpiena masai. 4. Ielejiet siera masu uz cepumu pamatnes un ievietojiet ledusskapī, lai sastingtu vismaz 3-4 stundas.

Pasniegšana un baudīšana

Kad kūka ir sastingusi, to var pasniegt ar svaigām apelsīnu šķēlītēm vai garšvielām pēc izvēles. Šis deserts ir ne tikai garšīgs, bet arī krāsains un skaisti izskatās uz galda. Apelsīnu siera kūka bez cepšanas noteikti kļūs par jūsu iecienītāko desertu! Izmēģiniet šo recepti, un nešaubieties, ka tā radīs prieku un smaidu visiem, kas to nogaršo. Bon appetit!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas