Apmeklējot ārstu, Selēna Gomesa uzzinājusi sirdi plosošus jaunumusSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:00
  • NRA
  • 5

Apmeklējot ārstu, Selēna Gomesa uzzinājusi sirdi plosošus jaunumus

Traģiska vēsts par Selēnu Gomezu

Bijusī Disneja zvaigzne, aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa saņēmusi sirdi plosošus jaunumus. Saskaņā ar informāciju, ko publicējusi "Daily Star", šī traģiskā ziņa ir saistīta ar viņas veselību un emocionālās labklājības stāvokli.

Apolotā tad, kad viss šķita labi

Selēna, kura jau ilgu laiku cīnās ar dažādām veselības problēmām, šobrīd saskaras ar jauniem izaicinājumiem. Viņa iepriekš bija dalījusies ar optimiskiem stāstiem par savu veselības stāvokli, taču izrādās, ka apmeklējums pie ārsta ir atklājis satraucošas ziņas, kas licis viņai pārskatīt savas dzīves prioritātes.

Atbalsts faniem un dzīvnieku mīļiem

Sabiedrībā ziņas par Selēnas stāvokli ir izraisījušas lielu atbalsta vilni. Fani no visas pasaules sūta savus sveicienus un sniedz atbalstu, cerot uz labvēlīgu iznākumu. Selēna ir pazīstama ne tikai ar savu talantu, bet arī ar mīlestību pret dzīvniekiem, kas padara šo brīdi vēl emocionālāku, jo daudzi viņas atbalstītāji ir arī dedzīgi dzīvnieku mīļi.

Paziņojums par turpmākajām darbībām

Selēna ir norādījusi, ka plāno atpūsties un koncentrēties uz savu veselību. Viņas ieraksts sociālajos tīklos ir bijis sirsnīgs un atklāts, mudinot citus nebaidīties meklēt palīdzību, ja viņi saskaras ar līdzīgiem izaicinājumiem. Nākotnē aktrise sola dalīties ar saviem progress un cerībām, kas iedvesmos gan viņas fanus, gan citus, kuri saskaras ar grūtībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas