Ar bezmaksas koncertu tiks atklāts 29. Starptautisko Baltijas baleta festivālsAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 2. oktobris 17:01
  • TV3
  • 12

Ar bezmaksas koncertu tiks atklāts 29. Starptautisko Baltijas baleta festivāls

Bezmaksas koncerts festivāla atklāšanai

Šī gada 3. oktobrī pulksten 17 tirdzniecības centrā “Origo” tiks atklāts 29. Starptautiskais Baltijas baleta festivāls ar bezmaksas koncertu, kurā piedalīsies pašmāju jaunie horeogrāfi un labākie dejotāji. Šī ir lieliska iespēja baudīt kvalitatīvu mākslu bez maksas, ļaujot ikvienam interesentam iepazīties ar baleta un dejas pasauli.

Festivāla programmas daudzveidība

Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs, piedāvājot bagātīgu un daudzveidīgu programmu. Starp ieplānotajiem notikumiem ir Ukrainas horeogrāfa Radu Poklitaru modernā baleta pirmizrāde, kas solās būt īpaši iecienīta ar izcilu mākslošanas kvalitāti un jauniem radošiem risinājumiem.

Starptautiskās mākslas vējspārni

Turklāt festivāla programmā būs iekļauta flamenko mūzika un horeogrāfija no Spānijas, kas nodrošinās krāsainu un emocionālu pieredzi. Lietuvas dejotāji piedāvās futūristisku mūsdienu dejas izrādi, piedāvājot skatītājiem jaunu skatījumu uz dejas mākslu.

Festivāla mākslinieciskā vīzija

Mākslinieciskā direktore Lita Beiris uzsver festivāla misiju apvienot dažādas dejas tradīcijas un modernās izpausmes, veidojot platformu radošajiem talantiem no visas pasaules. Šis festivāls ir lieliska vieta, kur satikties māksliniekiem un dejotājiem, kā arī veidot jaunas sadarbības un draudzības. Nāciet un piedalieties šajā neaizmirstamajā mākslas notikumā, kas Ielās ir iespēja ikvienam – gan dejas mīļotājiem, gan tiem, kas meklē jaunas pieredzes!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas