• 2024. gada 25. jūlijs 12:04
  • TV3
  • 19

Ar "Facebook" spēku puisis no Francijas 12 stundu laikā sameklē bioloģisko mammu Rūjienā

Puisa no Francijas ierodas Latvijā meklēt saknes

Kāds Francijā audzis un adoptēts puisis šonedēļ ieradās Latvijā ar mērķi kārtot dokumentus un, vienlaikus, meklēt savu bioloģisko mammu. Viņš zina savu mammas vārdu un iepriekšējo dzīvesvietu, tomēr meklējumos nesekmīgāka situācija noveda pie tam, ka viņam bija nepieciešama papildu palīdzība.

Eko suvenīrs kā palīgs meklējumu ceļā

Vecrīgā esošais veikaliņš “Eko suvenīrs” nepalika malā un noņēmās ar viņa stāstu. Viņu iedvesmoja puises apņēmība un viņu vēlme atrast savas saknes, tāpēc veikaliņš nolēma publicēt sludinājumu savā “Facebook” lapā. Sludinājumā tika izstāstīta puiša dzīvesstāsts un meklējumi, kā arī publicēta viņa fotogrāfija, lai palielinātu iespējas atrast bioloģisko māti.

Spontāns atbalsts sociālajos tīklos

Pēc sludinājuma izvietošanas, sociālie tīkli ātri piepildījās ar atbalsta ziņām un dalībnieku vēlmi palīdzēt. Pateicoties “Facebook” plašajam sasniedzamības potenciālam, daudzas cilvēki dalījās ar šo sludinājumu, veicinot ziņas izplatīšanu visā Latvijā, kā arī ārpus tās. Ar sociālo tīklu palīdzību, puisis cerēja, ka kāds varētu sniegt vērtīgu informāciju par viņa bioloģisko mammu.

Brīnumainā 12 stundu kulminācija

Aizvadītas tikai 12 stundas kopš sludinājuma publicēšanas, puiša centieni sāka nest augļus. Pateicoties sabiedrības atbalstam un sociālo tīklu jaudai, viņš saņēma ziņu no kādas personas, kura spēja sniegt noderīgu informāciju par viņa mammu. Tas bija mirklis, kas sniedza cerību un emocionālu atbalstu puisei un arī tam, kas bija sācis meklējumus.

Ceļojums uz emociju un identitātes atklāšanu

Šīs pilsētas ielās svinīgi sperts solis, kas sola ne tikai bioloģisko sakņu atrašanu, bet arī emocionālu ceļojumu, kas atklāj identitātes patiesību. Puisa stāsts, iespējams, kalpos par iedvesmu citiem, kuri piedzīvo līdzīgu situāciju. Ar šādu solidaritāti un kopību cilvēki atgādina, ka pat visgrūtākajos brīžos atbalsts un izpratne var līdzināties īstam brīnumam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas