AR VADMOTĪVU "ESAM DABA!" TIEK IZZIŅOTS 2025. GADA LIELĀS TALKAS NORISES DATUMSReklāmraksti
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:09
  • TV3
  • 4

AR VADMOTĪVU "ESAM DABA!" TIEK IZZIŅOTS 2025. GADA LIELĀS TALKAS NORISES DATUMS

2025. Gada Lielā Talka: Datums un Vadmotīvs

2025. gada Lielā Talka notiks 26. aprīlī ar īpašu vadmotīvu “Esam daba!”. Šis notikums, kas ik gadu pulcē tūkstošiem brīvprātīgo, šoreiz iecerēts ar mērķi veicināt izpratni par cilvēka lomu dabā un tās procesos.

Jaunā Vadmotīva Mērķis

Vadmotīvs “Esam daba!” izvēlēts, lai izskaustu izplatīto stereotipu, ka cilvēks ir vienīgais dabas procesu noteicējs un pārvaldnieks. Šāds pieejas veids mudina mūs uz dziļāku apziņu par to, kā mūsu darbības ietekmē apkārtējo vidi un kāpat laikā mēs esam daļa no šī sarežģītā dabas ekosistēmas.

Sabiedrības Loma un Iesaistīšanās

Lielā Talka ir iespēja visiem – gan ģimenēm, gan organizācijām, gan individuāliem dalībniekiem - aktīvi iesaistīties dabas aizsardzībā. Organizatori aicina ikvienu, kurš vēlas dot ieguldījumu tīrākas vides veidošanā, pievienoties talkai, jo cilvēka rīcība ir izšķiroša dabas saglabāšanai un uzlabošanai.

Secinājumi un Gaidas

Piedalīšanās Lielajā Tālāk ir ne tikai iespēja palīdzēt videi, bet arī veids, kā apzināties savu saistību ar dabu. Šogad gaidāmais pasākums solās būt ne tikai vienkārša tīrīšanas akcija, bet arī izglītojošs un sabiedrību mobilizējošs pasākums, veidojot jaunu apziņu par to, cik svarīgi ir dzīvot harmonijā ar dabu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas