Arfiste Dārta Tisenkopfa-Muselli: Mūzikai ir daudz kopīga ar dzīviCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 13. septembris 07:44
  • NRA
  • 9

Arfiste Dārta Tisenkopfa-Muselli: Mūzikai ir daudz kopīga ar dzīvi

Arfistes Dārta Tisenkopfa-Muselli ceļojumi starp valstīm

Arfiste Dārta Tisenkopfa-Muselli, kura ir pazīstama ne tikai Latvijā, bet arī Itālijā, apstiprina, ka viņas dzīvesveids ir cieši saistīts ar ceļošanu starp divām valstīm. “Es ceļoju starp Latviju un Itāliju, un šis mainīgais dzīves stils man ir piemērots,” saka Dārta, piebilstot, ka katrs pārbrauciens sniedz iespēju jaunam sākumam.

Mūzika kā atspoguļojums dzīvei

Dārta dalās savās pārdomās par mūziku, sakot, ka tai ir daudz kopīga ar dzīvi. Viņas skatījumā, mūzikā ir iespēja izpaust emocijas, kas rodas ikdienā: “Mūzika spēj atspoguļot to, kā mēs jūtamies, kā reaģējam uz apkārtējo pasauli. Tā ir kā spogulis, kas atgriež atpakaļ mūsu pašu sajūtas un pārdomas.”

Ceļojumi kā iespēja redzēt skaisto

Katrā no saviem ceļojumiem Dārta atrod jaunas iedvesmas. “Katrs jauns galamērķis ļauj man no jauna ieraudzīt skaisto attiecīgajā vietā,” viņa saka. Šie ceļojumi ne tikai paplašina viņas muzikālo redzesloku, bet arī bagātina viņas emocionālo pasauli.

Izbēgšana no ikdienas

Dārta atzīst, ka ceļojumi piedāvā arī iespēju aizbēgt, kad dzīve kļūst pārāk smaga vai nomācoša. “Ir arī otrādi – var aizbēgt, ja kaut kas sadusmo vai nomāc,” viņa dalās savā pieredzē. Šī brīvība ir svarīga ne tikai māksliniekam, bet visiem, kas meklē līdzsvaru starp ikdienas rūpēm un radošo izpausmi.

Secinājumi

Arfiste Dārta Tisenkopfa-Muselli mūs iedvesmo apzināties, kā mūzika un ceļojumi veido mūsu dzīves stāstus. Viņas pieredze parāda, ka katrs ceļojums ir jauns sākums, kas ne tikai atver durvis uz būtiskām emocionālām atklāsmēm, bet arī dod iespēju rast skaistumu katrā dzīves brīdī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas