Arī Daugavpils volejbolisti zaudē Veru komandaiVolejbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Arī Daugavpils volejbolisti zaudē Veru komandai

Volejbola cīņa Daugavpilī

"Daugavpils Universitāte" volejbola komanda svētdienas vakarā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu "Cronimet" Baltijas volejbola līgā. Mājas spēle noslēdzās ar rezultātu 1-3 pret Igaunijas komandu "Barrus"/"Voru".

Spēles gaita

Pirmajos divos setos Daugavpils komanda cieta neveiksmi, zaudējot ar rezultātiem 16:25 un 20:25. Tomēr spēles trešajā setā Daugavpilij izdevās uzlabot sniegumu, svinot uzvaru ar 25:19. Diemžēl ceturtajā setā, neskatoties uz cīņas garu, viesi guva virsroku un noslēdza spēli ar rezultātu 23:25, nodrošinot sev uzvaru mačā.

Komandas sniegums un nākotnes plāni

Šis zaudējums ir vēl viens izaicinājums Daugavpils volejbolistiem, kuri turpina cīnīties, lai uzlabotu savus resultados līgā. Pārdomājot spēli, komandas treneris izteica cerību, ka nākamajās spēlēs izdosies labot kļūdas un novērst nevajadzīgus punktus, kas tika atdoti pretiniekiem.

Fani un atbalsts

Daugavpils volejbolistu fani turpina sniegt atbalstu komandai, cerot uz uzvarām nākamajos mačos. Neatkarīgi no šī zaudējuma, fanu sapnis ir redzēt savu komandu izcīnot godalgas un ieņemot labas vietas turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas