• 2024. gada 26. jūlijs 15:01
  • LA
  • 2

Armands Puče un "Kārtības rullis" atgriezīsies ēterā ar aizsardzības ministru ikmēneša diskusiju

Raidījuma atgriešanās ēterā

TV24 populārais raidījums “Kārtības rullis” pēc vasaras pārtraukuma atgriezīsies ēterā 29. jūlijā plkst. 21. Šis raidījums ir kļuvis par nozīmīgu platformu aktuālu jautājumu apspriešanai par Latvijas drošību un aizsardzību, un tā vadītājs Armands Puče būs gatavs uzdot svarīgus un izaicinošus jautājumus.

Diskusijas par aizsardzības jautājumiem

Raidījumā “Kārtības rullis” ik mēnesi, katra mēneša pēdējā pirmdienā, Armands Puče iesaistīs diskusijā esošos un bijušos Latvijas aizsardzības ministrus. Šajās diskusijās tiks aplūkoti būtiski jautājumi, kas skar valsts aizsardzību, kā arī tiek plānotas reformas un reakcija uz aktuāliem drošības izaicinājumiem.

Svarīgums drosmes jautājumos

Latvijas drošība ir aktuāls temats ikvienam pilsonim, un “Kārtības rullis” to apskatīs no dažādiem aspektiem. Raidījumā tiks analizētas gan draudu novērtēšanas stratēģijas, gan sadarbošanās ar starptautiskajām organizācijām, piemēram, NATO.

Aicinājums piedalīties diskusijā

Armands Puče aicina ikvienu interesentu pievienoties diskusijai un uzdot savus jautājumus, jo šī ir iespēja dzirdēt tiešas atbildes no ekspertiem un politiķiem. Raidījuma mērķis ir veicināt atklātību, dialogu un dziļākas izpratnes veidošanu par Latvijas drošības jautājumiem. Neaizmirstiet ieslēgt TV24 29. jūlijā plkst. 21 un piedalīties šajā svarīgajā sarunā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas