• 2024. gada 10. oktobris 10:55
  • TV3
  • 12

Asaras, tulznas un aukstas naktis – "Ārpus zonas" dodas uz Tadžikistānu

Ceļojums uz Tadžikistānu

Šī gada jūnijā, kad Latvijā valdīja Jāņu svētku prieks, septiņi sabiedrībā zināmi cilvēki devās unikālā piedzīvojumā uz Tadžikistānu. Viņu ceļa vadītāja, TV3 ētera personība Kristīne Garklāva, vadīja grupu cauri leģendārām ainavām un izaicinājumiem. Šis ceļojums solījās būt tikpat skaists, cik grūts.

Fanu kalnu izaicinājums

Pārgājiens pa Fanu kalniem ir ne vien fizisks, bet arī garīgs izaicinājums. Garesnīgajā 90 kilometru maršrutā dalībnieki saskarsies ar kāpumiem, noslīdējumiem un neparedzētiem laika apstākļiem, kas liegs viņiem aizmirst par komfortu. Asaras un tulznas ir tikai neliela daļa no piedzīvojuma, ko dalībnieki piedzīvos, uzņemoties šo izaicinājumu.

Tv3 skatītājiem - piedzīvojumu sērija

Sākot no 22. oktobra, TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi šiem drosmīgajiem ceļotājiem, jo katru otrdienu pulksten 21.45 ēterā tiks rādīta jauna sērija par šo piedzīvojumu. Asaras un prieks, grūtības un uzvaras tiks ierakstītas kamerās, ļaujot skatītājiem kopā ar dalībniekiem izjust katru mirkli.

Jāņu svētku gars un cīņa ar dabu

Jāņu svētku gars, kas tolaik valdīja Latvijā, tiks pārnests uz Tadžikistānu, kur dalībnieki cīnīsies ne tikai ar fiziskajām grūtībām, bet arī ar paši sevi. Saikne ar dabu un spēja pārvarēt sevi būs galvenās tēmas šajā neparastajā piedzīvojumā, kas noteikti ietekmēs viņu dzīvi un skatījumu uz pasauli.

Noslēgumā

“Ārpus zonas” piedzīvojums Tadžikistānā būs ne tikai izklaide, bet arī iespēja izprast sevi, dabu un piedzīvot kopā ar citiem. Pārgājiens pa Fanu kalniem solās būt emocionāli piesātināts un pilns neaizmirstamu brīžu, ko dalībnieki kopīgajā ceļojumā pieredzēs. Jūras jūtiens kalnos lasīs gan asaras, gan smieklus, veidojot nenovērtējamu pieredzi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas