• 2024. gada 16. septembris 10:25
  • LSM
  • 5

Atbalsti mazos pacientus! Bērnu slimnīcas Drosmes kastēm rotaļlietas var sūtīt bez maksas

Atbalsti mazos pacientus!

No šodienas, 16. septembra, Latvijas sabiedrība tiek aicināta pievienoties akcijai "Sūti drosmi ar Omniva", kurā ikviens var uzdāvanāt rotaļlietas maziem pacientiem, kuri saņem ārstēšanu Bērnu slimnīcā. Šī ir lieliska iespēja, kā palīdzēt bērniem, kuriem nepieciešama emocionāla atbalsta dāvana.

Par akciju "Sūti drosmi ar Omniva"

Sūtījumu piegādes uzņēmums "Omniva" kopā ar Bērnu slimnīcu un Bērnu slimnīcas fondu uzsācis šo labdarības akciju, kas ilgs mēneša garumā. Akcijas mērķis ir veicināt sabiedrības iesaistīšanos un palīdzēt bērniem saskarties ar slimnīcā pavadītajām grūtībām, sniedzot viņiem rotaļlietas un citus prieka avotus.

Bezmaksas sūtījumu kodi

Akcijas organizatori informē, ka iesaistīties var ikviens, kurš vēlas ziedot rotaļlietas. Mēneša laikā būs iespēja saņemt bezmaksas sūtījuma kodu, kas ļaus nosūtīt jūsu dāvanas uz Bērnu slimnīcu. Šāds piedāvājums sniedz lielisku iespēju ikvienam kļūt par daļu no bērnu laimes un pašpārliecinātības veicināšanas.

Kā piedalīties?

Lai piedalītos šajā labdarības akcijā, viss, kas jums jādara, ir sagatavot rotaļlietas un sazināties ar akcijas organizatoriem par bezmaksas sūtījuma kodu. Jūsu ziedojums var sniegt maziem pacientiem nepieciešamo emocionālo atbalstu un padarīt viņu atrašanos slimnīcā mazliet vieglāku. Biedrība "Sūti drosmi ar Omniva" aicina visus Latvijas iedzīvotājus piedalīties un izrādīt līdzjūtību, ziedojot rotaļlietas bērniem, kuri patlaban cīnās ar slimībām. Jūsu ziedojumi ir solis uz priekšu, lai radītu gaismu šajos grūtajos brīžos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas