• 2024. gada 5. augusts 08:02
  • Delfi
  • 12

Atbalstīs 3x3 basketbolistus – Rinkēvičs atkārtoti devies uz olimpiskajām spēlēm Parīzē

Rinkēviča atbalsts Latvijas 3x3 basketbola komandai

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs pirmdienas rītā atkārtoti devies uz vasaras olimpiskajām spēlēm Parīzē, lai sniegtu atbalstu Latvijas 3x3 basketbola komandai. Šī ir viņa otrā vizīte, un prezidents, kā jau ierasts, izmantojis sociālo mediju platformu "X" (pašreizējais Twitter), lai dalītos ar savām domām un sajūtām par gaidāmajām spēlēm.

Emocijas un cerības pirms sacensībām

Rinkēvičs raksta, ka viņam ir liels prieks un lepnums, ka var būt daļa no šī gada olimpiskajām spēlēm, un īpaši uzsver 3x3 basketbola komandas sasniegumus. Viņš izsaka cerības, ka mūsu sportisti spēs parādīt izcilus rezultātus un cīnīties par godalgotām vietām, sagādājot prieku visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Olimpiskā garša Latvijā

Olimpiskās spēles ir ne tikai sportiska sacensība, bet arī iespēja valstij tikt pamanītai uz starptautiskās skatuves. Rinkēviča atbalsts mūsu sportistiem liecina par valsts apņemšanos un ieguldījumu sporta attīstībā. Viņa dalība pasākumos liecina par to, cik svarīga ir sporta kultūra un kopējā atbalsta sniegšana sportistiem, kuri cīnās par saviem sapņiem.

Gaidāmie notikumi Parīzē

Vasaras olimpiskās spēles Parīzē solās būt aizraujošas un pilnas emociju. 3x3 basketbola komanda, kas ir viena no populārākajām sporta disciplīnām, turpinās izrādīt savu talantu, un sagaidāms, ka Rinkēviča klātbūtne piesaistīs ne tikai mediju uzmanību, bet arī veicinās Latvijas sporta prestižu visā pasaulē. Rinkēviča vēlējumi un atbalsts Latvijas sportistiem ir svarīgs stimuls un motivācija viņu turpmākajiem centieniem. Turpmākajās dienās mēs sekosim notikumiem Parīzē un atbalstīsim mūsu sportistus visos spēkos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas