• 2024. gada 12. septembris 19:30
  • NRA
  • 7

Atjaunots "Mīlestības kalniņš" Arkādijas parkā

Rīgas pašvaldība turpina parku attīstību

Rīgas pašvaldības Mājokļu un vides departaments šovasar ir veicis nozīmīgus atjaunošanas darbus “Mīlestības kalniņā”, kas atrodas Arkādijas parkā. Šis projekts ir daļa no plašāka parku sakārtošanas plāna, kur mērķis ir uzlabot galvaspilsētas publiskās telpas kvalitāti un nodrošināt iedzīvotājiem pievilcīgākus atpūtas un izklaides apstākļus.

Atjaunotais "Mīlestības kalniņš" - jauna pievilcība apmeklētājiem

“Mīlestības kalniņš” ir kļuvis par iecienītu vietu gan romantiskām pastaigām, gan ģimenes izklaidēm. Atjaunošanas darbi ietvēra ne tikai ainavas uzlabošanu, bet arī jaunu atpūtas laukumu izveidi, kas ļaus viesiem baudīt dabu un relaksējošu vidi. Parka apmeklētāji varēs izbaudīt skaisto apkārtni un patīkami pavadīt laiku.

Vides ilgtspējība kā galvenais mērķis

Mājokļu un vides departaments uzsver, ka šādi projekti ne tikai uzlabo parku infrastruktūru, bet arī veicina vides ilgtspējību. Tiek domāts par kvalitāti, kas atbilst mūsdienu prasībām un iedzīvotāju vajadzībām. Atjaunotajā “Mīlestības kalniņā” tiks ieviesti jauni stādījumi, kas veicinās bioloģisko daudzveidību un nodrošinās patīkamu atmosfēru apmeklētājiem.

Aicinājums iedzīvotājiem apmeklēt

Rīgas pašvaldība aicina visus iedzīvotājus un viesus apmeklēt atjaunoto “Mīlestības kalniņu” Arkādijas parkā un izbaudīt jauno, uzlaboto vidi. Šis atjaunotais stūris Rīgā ir lieliska iespēja atpūsties, baudīt dabu un pavadīt laiku ar tuvajiem cilvēkiem. “Mīlestības kalniņš” solās kļūt par jaunu kultūras un atpūtas punktu galvaspilsētā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas