"Atletico" par milzu naudu nopirkto Feliksu pārdod "Chelsea", Galahers beidzot Madridē

Feliksa pāreja uz "Chelsea"

Madrides "Atletico" un Londonas "Chelsea" pavēstījuši par interesantu līdzjūtību futbolā – 24 gadus vecā Portugāles izlases uzbrūkošā spēlētāja Žuau Feliksa pāreju uz Anglijas klubu. Feliksa pāreja pamatā ir milzīgs finansējums, kas liecina par kluba ambīcijām nostiprināt savu vietu virslīgā. Spēlētājs, kas iepriekš bija parakstījis līgumu ar "Atletico" par ievērojamu summu, tagad pārcelsies uz Londonu, kur viņam būs iespēja parādīt savas prasmes augstākā līmenī.

Galahera pāreja uz "Atletico"

Tāpat ir apliecināta 24 gadus vecā Anglijas izlases centra pussarga Konora Galahera pāreja uz "Atletico". Izskatās, ka Galahers ir kļuvis par būtisku sastāvdaļu spāņu kluba plānos, un tā prasmes var būt noderīgas komandas stratēģijai. Viņa iepriekšējā pieredze Premier līgā, kur viņš izcēlies ar stabilu sniegumu, pirmie secinājumi par viņa pievienošanos liecina, ka "Atletico" investīcija ir apdomāta un solīga.

Pāreju sekas un nākotnes perspektīvas

Abas pārejas neapšaubāmi radīs būtiskas sekas attiecīgajos klubos. Chelsea, kur atsākusies selekcijas posms, noteikti cer, ka Feliksa pievienošana dos iespēju uzlabot uzbrukuma spēku. Savukārt "Atletico" saistībā ar Galahera pievienošanos iegūs stabilitāti vidējā laukumā, kas var palīdzēt komandai cīnīties par augstākām vietām La Liga tabulā. Futbola pasaulē šādas maiņas ir svarīgas ne tikai no spēlētāju prestiža viedokļa, bet arī no komandu stratēģijas un sportiskajiem mērķiem. (h3)Noslēgums Šīs pārejas noteikti būs priekšplānā futbolā gaidāmajās sezonās, un fani ar nepacietību gaidīs, kā abi spēlētāji attīstīs savu karjeru jaunajos klubos. Laiks rādīs, vai šīs investīcijas atspoguļosies rezultātos un vai mēs būsim liecinieki jauniem panākumiem un aizraujošām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas