Ātrais ābolu pīrāgs ar karameļu mērciŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. decembris 12:02
  • TV3
  • 60

Ātrais ābolu pīrāgs ar karameļu mērci

Karikatūrists un Ēdienu Mīļotājs

Gatis Šļūka, pazīstams Latvijas karikatūrists, atklāj, ka viņa mājās ēdienu gatavošanā ir pārsvarā viena galvenā šefpavāre – viņa sieva. Kamēr Gatis pats ikdienā gatavo tikai brokastu putru, viņa sieva par pārējām ēdienreizēm parūpējas lieliski. Tas liek domāt, ka ģimenē joprojām ir aizraušanās ar ēdienu un ģimenes garšām.

Kolēģa Ieteikums

Sakārtojot vakariņas, Gatis vēršas pie šefpavāra Kristapa Sīļa, kura ēdienu izvēle ir plaša un bez ierobežojumiem. Tas norāda uz to, cik svarīga ir izsmalcināta ēdienkarte, kad runājam par vakariņu plānošanu, kā arī to, cik dažādi var būt mūsu ēdiena izvēles.

Ātrais Ābolu Pīrāgs ar Karameļu Mērci

Šodien mēs piedāvājam izmēģināt ātro ābolu pīrāgu ar karameļu mērci. Šis gardums ir ne tikai ātri pagatavojams, bet arī lieliski papildina ģimenes maltītes. Pīrāgus var pasniegt ar karameļu mērci, kas piešķir vakariņām īpašu pievilcību. Gatis noteikti novērtēs šo saldumu, jo tā garša ir tuva viņa sirdij.

Ēdiena gatavošanas prieks

Kopā ar Gati un viņa sievu, kā arī Kristapu Sīli, šī ābola pīrāga pagatavošana var kļūt par lielisku ģimenes pasākumu. Ēdiena gatavošana kopā var ne tikai stiprināt ģimenes saites, bet arī ļaut jums izbaudīt gardu ēdienu. Tāpēc, nešķirojot brokastis no vakariņām, ļaujiet saviem tuviniekiem piedalīties un radīt savas kulinārās mākslas darbus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas