Ātri marinēto Korejas gurķu un sīpolu salāti asi saldskābajā mērcē ar lokiem un kinzuZaļie pirkstiņi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 24. jūnijs 09:08
  • TV3
  • 17

Ātri marinēto Korejas gurķu un sīpolu salāti asi saldskābajā mērcē ar lokiem un kinzu

Ātri marinēto Korejas gurķu un sīpolu salāti asi saldskābajā mērcē ar lokiem un kinzu

Jāņu rītā, ieraugot lielo gurķu, tomātu un citu sagriezto dārzeņu traukus, nopūšas un domā, kā tos saglābt. Šefpavārs Uģis Veits piedāvā ātri marinēto Korejas gurķu un sīpolu salātu recepti asi saldskābajā mērcē ar lokiem un kinzu. “20 minūtes un salāti būs gatavi,” stāsta šefpavārs.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas