• 2024. gada 16. jūlijs 11:45
  • Delfi
  • 10

Atvadas no izlasēm pēc "Euro 2024": karjeras valstsvienībās beidz Žirū un Šakiri

Atvadas no izlasēm pēc "Euro 2024": karjeras valstsvienībās beidz Žirū un Šakiri

Francijas vīriešu futbola valstsvienības visu laiku labākais vārtu guvējs Olivjē Žirū paziņoja, ka beidz sportista karjeru izlasē. Žirū savā "Instagram" kontā dalījās ar šo svarīgo lēmumu.
Arī Xherdan Šakiri no Šveices futbola valstsvienības paziņojis par savu lēmumu pēc "Euro 2024" atvadīties no izlasēm. Abi spēlētāji ir ieguvuši daudz uzslavu un atbalstu savas valstsvienības karjeras laikā.
Žirū ir būvējis iespaidīgu karjeru futbolā, spēlējot gan klubu līmenī, gan Francijas valstsvienībā. Viņa loma Francijas izlasē ir bijusi nenovērtējama, un viņš ir atstājis neizdzēšamu iespaidu uz futbola vēsturi.
Līdzīgi arī Šakiri ir bijis būtisks spēlētājs savā valstsvienībā un ir ieguvis daudz panākumu, palīdzot Šveices izlasei sasniegt izcilus rezultātus starptautiskajos turnīros.
Šīs divas futbola personības ir atstājušas nenovērtējamu ietekmi uz savām izlasēm, un viņu atvadu ziņas noteikti skars futbola kopienas sirdis. Žirū un Šakiri varēs lepni paskatīties atpakaļ uz savu karjeru izlasē, zinot, ka ir devis visu sevi, lai pārstāvētu savu valsti futbola laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas