Autovadītāja Andrejsalā reibumā sajauc luksofora signālu un iekrīt policijas rokāsKriminālziņas/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Autovadītāja Andrejsalā reibumā sajauc luksofora signālu un iekrīt policijas rokās

Incidenta apraksts

Sestdien, 19. oktobrī, Rīgas valstspilsētas pašvaldības policija veica patrulēšanu Andrejsalas apkārtnē, kad ievēroja aizdomīgu situāciju. Pulkveža Brieža ielā policisti pamanīja nomas automašīnu "Volkswagen", kuras autovadītāja neparasti reaģēja uz luksofora signāliem. Šis incidents izcēlās ar acīmredzamu satiksmes noteikumu pārkāpumu.

Brīdinājumi un uzsākšana

Sieviete, kad luksofors iedegās zaļajā gaismā, palika uz vietas, ignorējot signālu, kas aicināja turpināt braukšanu. Taču, kad zaļā gaisma pārvērtās sarkanā, viņa steidzīgi uzsāka braukšanu, šķērsojot krustojumu. Šāds rīcības modelis rosināja policijas darbiniekus izmeklēt situāciju tuvāk.

Policijas rīcība un pārbaude

Policija nekavējoties reaģēja uz notikušo un sekoja automašīnai. Kad viņi pieķēra šoferi, tika nolemts veikt pārbaudi, lai noskaidrotu iespējamo iemeslu viņas dīvainajai rīcībai. Pārbaudot autovadītāju, tika konstatēts, ka viņa bija alkohola reibumā, kas skaidri izskaidroja viņas neadekvāto reakciju uz luksofora signāliem.

Secinājumi un brīdinājumi

Šis incidents kalpo kā atgādinājums par to, cik svarīgi ir ievērot satiksmes noteikumus un būt uzmanīgiem pie stūres. Policija brīdina, ka autovadītāju pārmērīga alkohola lietošana var radīt nopietnas sekas, ne tikai viņiem, bet arī citiem uz ceļa. Tāpēc ir svarīgi pēc iespējas agrāk vērsties pie krīzes risinājumiem un nedoties pie stūres, ja ir šaubas par savu skaidrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas