Bagatska padotie nostiprinās Valmieras grupas pirmajā četriniekāBasketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bagatska padotie nostiprinās Valmieras grupas pirmajā četriniekā

Eiropas Ziemeļu basketbola līgas jaunumi

Šovakar Eiropas Ziemeļu basketbola līgā (ENBL) notikušas vairākas aizraujošas spēles, kas nostiprinājušas situāciju turnīra tabulā. Izbraukumā spēlējošās komandas guvušas panākumus, kas ļauj tām turpināt cīnīties par augstām vietām.

Čehijas komanda izcīna panākumu

Opavas vienība no Čehijas, kas sacenšas ENBL, šovakar svinēja uzvaru pār "Tartu Universitāti", pieveicot igauņu komandu ar rezultātu 86:80. Šis panākums ir svarīgs solis Opavas komandai, jo tas ļauj nostiprināt tās pozīcijas grupā un turpināt cīņu par augstākajām vietām.

Bagatska trenētā "Voluntari" gūst uzvaru Groningenā

Ainara Bagatska trenētā Rumānijas komanda "Voluntari" šovakar pierādīja savu spēku, uzveicot Groningenas "Donar" ar rezultātu 89:83. Šī uzvara ir lielisks apliecinājums Bagatska vadītā kolektīva spējām un saglabā cerības uz iekļūšanu vienā no četrām labākajām grupas komandām.

Valmieras grupas nostiprināšanās

Šie rezultāti nozīmē, ka Bagatska padotie nostiprinās Valmieras grupas pirmajā četriniekā. Šāds sniegums palielina "Voluntari" izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs, un, ņemot vērā komandas progresu, fanus var gaidīt aizraujošas cīņas turpmākajā sezonas gaitā. Kluba atbalstītāji var būt priecīgi par šīm sekmēm un cerēt uz turpinājumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas