Balinskim 18 minūtes zaudējumā, Merzļikinam neveiksmē 23 atvairījumiHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Balinskim 18 minūtes zaudējumā, Merzļikinam neveiksmē 23 atvairījumi

Merzļikina komandas neveiksme pret "Wild"

Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" piedzīvoja sāpīgu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā ar 2:3 piekāpās Minesotas "Wild". Merzļikins šajā spēlē atvairīja 23 metienus, taču tas nebija pietiekami, lai nodrošinātu savas komandas uzvaru. Hokejists cīnījās līdz pēdējai minutei, taču "Blue Jackets" nespēja gūt pietiekami daudz vārtu, lai uzvarētu.

Balinskim 18 minūtes uz ledus

Savukārt Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" spēle noslēdzās ar līdzīgu neveiksmi. "Panthers" ar 1:3 piekāpās Otavas "Senators". Balinskim izdevās pavadīt 18 minūtes uz ledus, taču tas nenesa panākumu komandas labā. Spēles laikā viņš centās sniegt labu sniegumu, taču pretinieki izrādījās pārāk spēcīgi.

Jāatgūst spēku un koncentrēties tālāk

Abām komandām šie zaudējumi ir liels pēdējais trieciens, taču hokejisti un viņu treneri apzinās, ka ir jāatgūst spēku un jākoncentrējas turpmākajiem mačiem. Merzļikins un Balinskis ir pirmās klases talanti, kuri spēj izcelties, un viņi centīsies nākamajos mačos pierādīt savas spējas. Nākamās spēles būs izšķirošas, lai pierādītu, ka ar neatlaidību un komandas darbu ir iespējams gūt panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas