Balinskis viesosies Otavā, Merzļikina ''Blue Jackets'' sāks ar izbraukumu MinesotāHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Balinskis viesosies Otavā, Merzļikina ''Blue Jackets'' sāks ar izbraukumu Minesotā

Deviņas spēles Nacionālajā hokeja līgā

Naktī no piektdienas uz sestdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas deviņas aizraujošas spēles, no kurām divās piedalīsies Latvijas hokeja zvaigznes. Šis ir svarīgs brīdis hokeja faniem, jo sezona pilnībā uzsāksies un skatītāji varēs vērot savus iecienītākos spēlētājus cīņā laukumā.

Balinskis viesosies Otavā

Īpaši gaidīta ir Uvja Balinska pārstāvētās Floridas ''Panthers'' spēle pret Otavas ''Senators''. Komanda, kas pagājušajā sezonā ieguva Čempionu titulu, vērš uzmanību uz šo izbraukumu, jo tas būs izšķirošs, lai nostiprinātu savas pozīcijas pašreizējās sezonas pirmajās spēlēs. Balinskis, kurš ir pierādījis savu talantu, centīsies parādīt savu labāko sniegumu, lai palīdzētu komandai uzvarēt.

Merzļikina ''Blue Jackets'' sezonu sāks pret ''Wild''

Savukārt Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' sezonu sāks ar izbraukumu uz Minesotu, kur komanda tiksies ar ''Wild''. Šī spēle ir ievadsezona gan Merzļikinam, gan komandai, kas cer uz labiem panākumiem šajā hokeja gadā. Merzļikinam būs jāuzņemas atbildība vārtos, un viņa sniegums var kļūt izšķirošs, lai nodrošinātu ''Blue Jackets'' panākumus.

Latviešu hokejistu loma NHL

Latvijas hokejisti Nacionālajā hokeja līgā ir guvuši atzinību un popularitāti, un šie izbraukumi sniedz iespēju parādīt savus talantus plašai auditorijai. Gan Balinskis, gan Merzļikins ir lieli nacionālie sporta varoņi, un līdzjutēji ar nepacietību gaida, kā viņi sevi pierādīs jaunajā sezonā. Arī līdzjutēju atbalsts būs būtisks faktors, lai motivētu šos sportistus izcīnīt uzvaras komandām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas