''Barcelona'' aizsargs Kristensens Ahilleja cīpslas traumas dēļ izlaidīšot vismaz mēnesi

Kristensens traumas apstiprinājums

Spānijas futbola klubs ''Barcelona'' ir saņēmis nepatīkamu ziņu attiecībā uz centra aizsargu Andreasu Kristensenu. Saskaņā ar ziņojumu portālā ''The Athletic'', Dānijas izlases spēlētājs cīnās ar Ahilleja cīpslas traumu, kas viņam liedz piedalīties tuvākajās spēlēs. Šis savainojums ir saistīts ar pēdējām treniņu sesijām, kad Kristensens izjusta sāpes, kas vēlāk tika diagnosticētas kā nopietna trauma.

Ilgstošā prombūtne

Eksperti norāda, ka, ņemot vērā traumas raksturu, Kristensens būs spiests izlaist vismaz vienu mēnesi. Tas ir liels trieciens ne tikai viņam, bet arī komandai, kas tiekas ar smagām sacensībām gan vietējā ''La Liga'', gan UEFA čempionātā. Komandas treneris ir izteicis bažas par aizsarga prombūtni, jo Kristensens bija viens no stabilākajiem un uzticamākajiem spēlētājiem aizsardzības līnijā.

''Barcelona'' plāni bez Kristensena

Komanda jau strādā pie jauniem plāniem, lai nosegtu Kristensena prombūtni. Visticamāk, uz laukuma redzēsim dažus jaunus seju, kas centīsies aizpildīt brīvo vietu. ''Barcelona'' ir bagāta ar talantīgiem aizsargiem, taču Kristensena pieredze un spēles stils bija nenovērtējams.

Kopšana un rehabilitācija

Kristensens, kā izteikušies kluba medicīnas speciālisti, sāks apjomīgu rehabilitācijas procesu, lai atgrieztos pēc iespējas ātrāk un pilnvērtīgāk. Komanda cer, ka atveseļošanās process noritēs sekmīgi un aizsargs pēc mēneša varēs atgriezties laukumā, lai palīdzētu komandai turpināt cīņu par tituliem.

Fanu reakcija

Kristensena traumas ziņas jau izraisījušas fanu reakciju sociālajos tīklos, kur daudzi pauž atbalstu un vēlējumu spēlētājam ātri atveseļoties. Fani apzinās, cik svarīgs spēlētājs ir Kristensens, un cer, ka viņa atgriešanās būs veiksmīga, ļaujot komandai atkal demonstrēt augstākā līmeņa sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas