Barkolā kļūst par "Ligue 1" vadošo snaiperi, PSG mājās turpina nevainojamiFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Barkolā kļūst par "Ligue 1" vadošo snaiperi, PSG mājās turpina nevainojami

Parīzes "Saint-Germain" turpina dominēt

Francijas augstākās futbola līgas sestajā kārtā "Parīzes Saint-Germain" atkal parādīja savu spēku, mājās pārspējot Rennas komandu ar rezultātu 3:1. Šī uzvara apstiprina PSG ambīcijas kļūt par čempionu, un komanda turpina rādot iespaidīgus sniegumus turnīrā.

Barkolā kļūst par vadošo snaiperi

Lielu uzmanību guva 22 gadus vecais uzbrucējs Bradlē Barkolā, kurš šajā spēlē guva divus vārtus, sasniedzot piecu un sešu vārtu atzīmi šajā sezonā. Ar šiem gūtiem vārtiem Barkolā ir kļuvis par "Ligue 1" vadošo snaiperi, apliecinot savu talantu un lielisko formu.

Uzvara kā simbols nostiprināšanai

Šī uzvara pret Rennas komandu ir vēl viens solis PSG ceļā uz titulu. Komandas kapteinis un treneris uzsver, cik svarīgi ir turpināt strādāt pie komandas saliedētības un spējas radīt iespējas. Barkolā sniegums, protams, ir ievērojams, bet komandas panākumi ir atkarīgi no kopējā darba.

Pļavas turpinās kļūt par izaicinājumu

Lai gan PSG šobrīd ir uz viļņa, sekojošās spēles var izrādīties izaicinājums. Noteikti tiks uzmanīti pretinieki, un komanda būs jāgatavojas visiem riskiem, kas varētu ietekmēt sezonas rezultātus. Tomēr, kamēr Barkolā un komanda kopumā turpinās šādā garā, PSG var sagaidīt vēl daudzus panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas