Basketbola leģionāri: Bertānam perfekts puslaiks, Šiliņam 17 punkti ItālijāBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Basketbola leģionāri: Bertānam perfekts puslaiks, Šiliņam 17 punkti Itālijā

Basketbola leģionāri uzņem jaudīgu nogādi

Latvijas basketbolisti turpina izcili pārstāvēt valsti, spēlējot ārzemju līgās. Svētdiena bija īpaši veiksmīga diviem mūsu leģionāriem – Dāvim Bertānam un Kārlim Šiliņam, kuri demonstrēja augstvērtīgu sniegumu savās komandas, sniedzot būtisku ieguldījumu uzvarās.

Dāvis Bertāns – perfekts puslaiks

Dāvis Bertāns, spēlējot par Apvienoto Arābu Emirātu komandu "Dubai", svētdien Adrijas līgas mačā pierādīja savu meistarību. Pirmajā puslaikā viņš realizēja visus piecus tālmetienus, kopumā gūstot 17 punktus. Šāda snieguma rezultātā "Dubai" ieguva pārliecinošu uzvaru, un Bertāna precizitāte no tālienes spēlēja izšķirošu lomu.

Kārlis Šiliņš – rezultatīvs sniegums Itālijā

Savukārt Itālijas A sērijā sekmīgi turpināja spēlēt Kārlis Šiliņš. Viņš demonstrēja lielisku formu, gūstot 17 punktus un palīdzot savam klubam cīnīties par labākiem rezultātiem. Šiliņa sniegums piesaista uzmanību un apliecina, ka Latvijas basketbolisti var izcīnīt augstus rezultātus ārpus valsts robežām.

Basketbola nākotne

Abu spēlētāju panākumi vēlreiz apliecina, cik nozīmīga ir Latvijas basketbola talantu attīstība ārzemju līgās. Bertāna un Šiliņa sniegums pievērš uzmanību ne tikai pašiem spēlētājiem, bet arī mūsu valsts basketbola potenciālam, sniedzot cerību uz nākotnes panākumiem starptautiskā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas