Basketbola leģionāri: Bertānam vāja precizitāte, Kurucam "double-double", Blumbergam debijaBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Basketbola leģionāri: Bertānam vāja precizitāte, Kurucam "double-double", Blumbergam debija

Kurucs demonstrē "double-double" sniegumu

Latvijas basketbola talants Rodions Kurucs šajā nedēļas nogalē izcēlās ar izcilu sniegumu savā komandā, iegūstot "double-double" rādītājus. Viņa daudzpusīgā spēle un precizitāte kundeļos ļāva komandai izcīnīt svarīgu uzvaru. Kurucs ne tikai guva punktus, bet arī veiksmīgi atzīmējās ar atlēkušajām bumbām, liekot izsisties sev uz priekšplāna.

Bertāna metienu problēmas Adrijas līgā

Savukārt Dāvis Bertāns piedzīvoja neveiksmi Adrijas līgas spēlē, kur metienu precizitāte viņam atkal kļuva par izaicinājumu. Latvijas izlases snaiperis nespēja vienoties ar grozu, kas ietekmēja viņa komandas sniegumu. Neskatoties uz viņa centieniem, rezultātu tablo nespēja iepriecināt, un Bertāna sniegums palika zem viņa standarta.

Blumberga debija un Šķēles komandas sagrāve

Jaunais talants, spēlējot ārzemēs, piedzīvoja savu debiju esošajā komandā, liekot par sevi runāt. Blumbergs spēja parādīt potenciālu, iekļaujoties komandas spēlē un piesaistot skatītāju uzmanību. Tomēr Aigara Šķēles vadītā komanda Vācijā piedzīvoja sagrāvi, kas saprotami radīja vilšanos un klātesošo jautājumus par nākotnes izredzēm. Latvijas basketbola leģionāri turpina cīnīties starptautiskajā arēnā, un šī nedēļa pierādīja, cik svarīgi ir saglabāt augstu snieguma līmeni katrā spēlē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas