''Bayer'' ielaiž pirmos vārtus un zaudē punktus Brestā, ''Atalanta'' un ''Celtic'' neiesitFutbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Bayer'' ielaiž pirmos vārtus un zaudē punktus Brestā, ''Atalanta'' un ''Celtic'' neiesit

Pirmie vārti Leverkūzenes ''Bayer''

UEFA Čempionu līgas trešās kārtas trešdienas agrajās spēlēs Leverkūzenes ''Bayer'' sasniedza vēsturisku brīdi, kad izbraukumā pret franču komandu ''Brest'' ielaida pirmos vārtus šajā turnīra sezonā. Spēles rezultāts noslēdzās 1:1, kas atstāja ''Bayer'' bez vērtīgiem punktiem un ietekmēja viņu izredzes turpināt sacensības augstākajā līmenī.

Neizšķirts Ziemeļitālijā

Citā spēlē Bergamo pilsētā notika duelis starp ''Atalanta'' un Glāzgovas ''Celtic''. Šajā cīņā nebija iesitu nevienu vārtu, un spēle noslēdzās ar 0:0. Abu komandu sniegums bija ciets, taču neizšķirts rezultāts nozīmēja, ka 'Atalanta' un 'Celtic' turpinās meklēt veidus, kā uzlabot savu sniegumu čempionātā.

Turnīra turpinājums

Pēdējie notikumi UEFA Čempionu līgā liecina par lielu konkurenci un neparedzamību. Arī ''Bayer'', kas līdz šim bija viens no titula pretendentu favorītiem, visticamāk, būs jāmeklē jauni punkti, lai viņu turnīra ambīcijas paliktu dzīvotspējīgas. Tiek gaidītas nākamās kārtas spēles, kas varēs noteikt, kuri komandas izdosies pārsteigt līdzjutējus ar izcilu sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas