Biedrība «Tavi draugi» Ukrainā saņem svētā Panteleimona balvu
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 19:51
  • LSM
  • 2

Biedrība «Tavi draugi» Ukrainā saņem svētā Panteleimona balvu

Biedrība "Tavi draugi" un svētā Panteleimona balva

Biedrība "Tavi draugi" Ukrainā nesen tika apbalvota ar prestižo svētā Panteleimona balvu. Šis apbalvojums ir atzinība par biedrības ieguldījumu, sniedzot palīdzību kara plosītajā Ukrainā. Pateicoties viņu centieniem un ziedojumiem, biedrība ir kļuvusi par nozīmīgu atbalsta avotu tiem, kuri cīnās katru dienu.

Nauda, kas nāk no depozīta pudeļu nodošanas

Gandrīz 46,5 tūkstoši eiro – tik vērienīga summa trīs mēnešu laikā nonākusi biedrības "Tavi draugi" rīcībā. Šo līdzekļu iegūšana ir iespējama tikai pateicoties vienai mazai pogai jeb izvēlei: pēc depozīta pudeļu nodošanas nopelnīto naudu ziedot Ukrainai. Šī vienkāršā darbība ir veicinājusi plašāku sabiedrības iesaistīšanos, sniedzot iespēju ikvienam piedalīties labdarībā.

Kravas auto ceļā uz Ukrainu

Pateicoties šiem ziedojumiem, biedrība "Tavi draugi" jau ir organizējusi vairāku kravas auto sūtīšanu uz Ukrainu, piegādājot medicīnas aprīkojumu, kas ir būtiski nepieciešams šajā krīzes situācijā. Katrs transporta sūtījums nes cerību un atbalstu cilvēkiem, kuri cīnās ar kara sekām un meklē izdzīvošanas iespējas.

Atsaucība no ziedotājiem

Visi ziedotāji, kuri piedalījušies šajā iniciatīvā, ir saņēmuši augstu novērtējumu, piedaloties šajā svarīgajā misijā. Svētā Panteleimona balva apliecina, ka katrs ieguldījums, pat vismazākais, tiek novērtēts un var izmainīt dzīvības. Biedrība "Tavi draugi" turpinās iesākto darbu, lai sniegtu palīdzību un atbalstu Ukrainai, apvienojot cilvēkus ap kopīgu mērķi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas