Bijušais ūdenspolo izlases spēlētājs treniņā sit zēnam, vēlāk tiek piekautsCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bijušais ūdenspolo izlases spēlētājs treniņā sit zēnam, vēlāk tiek piekauts

Negadījums Inčukalna treniņā

LETA ziņo, ka nesen Inčukalnā, ūdenspolo treniņa laikā, noticis nepatīkams incidents. Ilggadējais Latvijas ūdenspolo izlases spēlētājs un trenere Mihails Tokarevs ir iesaistījies konfliktā ar 13 gadus vecu zēnu, kā rezultātā cietušais guva traumas.

Mihaila Tokareva rīcība

Pēc Latvijas Televīzijas sniegtās informācijas, Tokarevs, naudā no ārējām apstākļiem, esot pielietojis vardarbību, sitot zēnam ar roku pa galvu un veicot spērienus ar kājām. Šāda rīcība radījusi sašutumu gan sporta sabiedrībā, gan vecāku lokā.

Atsauces un reakcijas

Šis incidents ir izraisījis plašu diskusiju par treneru uzvedību un atbildību, kā arī par to, kādā veidā sportā ir jānodrošina bērnu drošība. Latvijas ūdenspolo federācija ir uzsākusi izmeklēšanu par notikušo, un notiek arī konsultācijas ar cietušā zēna ģimeni.

Iesniedz cietušā paziņojumus

Lai gan mūsu avoti nav snieguši sīkāku informāciju par zēna stāvokli vai viņa turpmākajām rīcībām, ir skaidrs, ka šis incidents var ietekmēt ne tikai Tokareva turpmākās attiecības ar sporta sabiedrību, bet arī zēna attieksmi pret ūdens polo kā sporta veidu. Vecāki izsaka bažas par to, kā šādas situācijas var ietekmēt bērnu psiholoģisko labsajūtu un attiecības ar sportu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas