• 2024. gada 3. septembris 08:15
  • Delfi
  • 12

Bijusī šķēpmetēja Madara Saidī Ndure kļuvusi par mammu

Jaunumi no vieglatlētikas pasaules

Bijusī šķēpmetēja Madara Saidī Ndure, kura iepriekš bija pazīstama ar uzvārdu Palameika, ir kļuvusi par mammu. Šis notikums ir izraisījis daudz prieka un apsveikuma vārdu ne tikai starp sporta faniem, bet arī starp Madaras draugiem un ģimeni.

Priecīgā ziņa sociālajos tīklos

Par mazuļa ierašanos pasaulē paziņoja Madaras vīrs, vieglatlēts Džaisuma Saidī Ndure, sociālajos tīklos. Viņš dalījās ar sirsnīgiem vārdiem, kas liecina par viņu laimi un prieku par jaunās ģimenes locekļa piedzimšanu. Šī ziņa ir uzjundījusi daudzas pozitīvas emocijas starp sekotājiem un atbalstītājiem.

Madara Saidī Ndure - no sportista uz mammu

Madara ir pazīstama ar saviem sportiskajiem sasniegumiem, kas iekaroja Latvijas un starptautiskās vieglatlētikas skatuves. Tagad, kļūstot par mammu, viņa sāk jaunu posmu savā dzīvē, kas noteikti prasīs pielāgošanos un jaunus izaicinājumus. Tomēr, kā daudzās dzīves jomās, tā arī šajā Madara noteikti būs mērķtiecīga un apņēmīga.

Apsveikumi no tuvajiem un faniem

Sociālajos tīklos un medijos jau ir sākusies apsveikumu lavīna. Madaras draugi, līdzjutēji un citi sportisti ir izteikuši savas labās vēlēšanās jauniem vecākiem. Šādas brīnišķīgas ziņas vienmēr saliedē kopienu un ir patīkams atgādinājums par dzīves skaistumu ārpus sporta. Madara Saidī Ndure tagad ir ne tikai talantīga sportiste, bet arī priecīga māte, un mēs visi priecājamies par šo jauno sākumu viņas dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas