Bilbao ''Athletic'' svin pirmo uzvaru, sagādājot ''Valencia'' jau trešo neveiksmi

Bilbao ''Athletic'' gūst pirmo uzvaru

Šodien Spānijas ''La Liga'' ietvaros Bilbao ''Athletic'' futbolisti beidzot svinēja pirmo uzvaru šajā sezonā. Trešajā kārtā komanda izcīnīja sašutumu izraisījušas uzvaru pret ''Valencia'' ar rezultātu 1:0. Šis panākums ir būtisks, ņemot vērā iepriekšējās divas spēles, kurās ''Athletic'' bija piedzīvojusi zaudējumus.

''Valencia'' piedzīvo trešo neveiksmi

Kamēr Bilbao ''Athletic'' svinēja uzvaru, ''Valencia'' komanda joprojām meklē savu spēles formu. Ar trim zaudējumiem pēc kārtas, viņi ir ienākuši kritiskā situācijā. Pēc šī mača ''Valencia'' joprojām nav spējusi izcīnīt punktus šajā sezonā, kas noteikti radīs papildus spiedienu uz komandas treneri un spēlētājiem.

Mača izskaņa un nākotnes prognozes

''Bilbao Athletic'' šī uzvara dod komandas sastāvam jaunu dzīvotspēju un motivāciju turpmākajās spēlēs. Spēlētāji ir pārliecinoši un izskatās, ka viņu komandas gars ir augsts, kas ir būtiski ilgtermiņa panākumiem. Savukārt ''Valencia'' komandai ir nepieciešama steidzama pārdomāšana un analīze, lai spētu atgūties un turpināt sezonu. Šāds turpinājums būtu milzīgs solis pretī labākām izredzēm nākamajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas